Θες να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου; Αυτές είναι οι 7 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που υπάρχουν!

θες-να-αποκτήσεις-το-σώμα-των-ονείρων-σ-866287

Θες να χάσεις κιλά και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου; Προλαβαίνεις ακόμα μέχρι τη στιγμή που θα φορέσεις το μαγιό σου και θα βγεις στην παραλία για να κάνεις το πρώτο σου μπάνιο, μαζί με τις φίλες σου ή το σύντροφό σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 7 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που υπάρχουν.

1. Περπάτημα. Είναι εύκολο, κατάλληλο για κάθε ηλικία και σωματότυπο και έχει τεράστια οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα. Μία ώρα έντονου περπατήματος….. καίει… μέχρι και 500 θερμίδες.

2. Διαλειμματική προπόνηση (Interval training). Εξαιρετικός τρόπος άσκησης για γρήγορη καύση λίπους, αδυνάτισμα και αύξηση της αντοχής. Είναι καρδιαγγειακή άσκηση κατά την οποία εναλλάσσονται περίοδοι μεγάλης έντασης με διαστήματα πιο μέτριας έντασης για αποθεραπεία. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καις περισσότερες θερμίδες.

3. Καθίσματα (Squats). Η καλύτερη άσκηση σύσφιξης και ενδυνάμωσης για πόδια, περιφέρεια και γλουτούς.

4. Προβολές (Lunges). Όπως τα καθίσματα, έτσι και η συγκεκριμένη άσκηση είναι ιδανική για το κάτω μέρος του σώματος.

5. Push-ups. Όταν τα εκτελείς σωστά, δεν δυναμώνουν μόνο τους ώμους και το στήθος, αλλά γυμνάζουν όλο τον κορμό. Μπορείς να κάνεις push-ups σε διαφορετικές εκτελέσεις, στην αρχή με λυγισμένα πόδια ή στηριζόμενη σε κάποιο τοίχο μέχρι την παραλλαγή της σανίδας για τις πιο προχωρημένες.

6. Κοιλιακοί. Είναι δύσκολο να κάψεις το λίπος της κοιλιάς με κοιλιακούς, αλλά μπορείς τουλάχιστον να τονώσεις τη συγκεκριμένη περιοχή. Μην ξεχνάς να γυμνάζεις όλες τις μυϊκές ομάδες, πάνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς για καλύτερα αποτελέσματα.

7. Κωπηλατική με μπάρα (bent over row). Ιδανική άσκηση με για το πάνω μέρος του σώματος και τους δικέφαλους, ειδικά για τα άτομα που κάθονται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook