Θες καλύτερο σεξ; Οι 3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις το 2023

θες-καλύτερο-σεξ-οι-3-αλλαγές-που-πρέπε-1554467

Δεν μιλάμε για sex toys, αλλά αλλαγές στον τρόπο σκέψης

Έχουμε πει ξανά ότι δεν είμαστε υπέρ των New Year’s Resolutions, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι η ερωτική μας ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη, δεν είναι κακό να τα δοκιμάσουμε.

Εδώ δεν θα μιλήσουμε για νέες δοκιμές, στάσεις ή sex toys, αλλά για αυτά που πρέπει να αλλάξουν στον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς στο κομμάτι του σεξ. Διότι όλα ξεκινούν από εμάς και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για τη χημεία με τον παρτενέρ.

Προτεραιότητα στο τι σου αρέσει

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ενδοβάλει κάποιες πεποιθήσεις γύρω από το σεξ που σου λένε ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα δέχεσαι, ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν. Λίγο η ποπ κουλτούρα, λίγο το πορνό, λίγο η έλλειψη γνώσης πάνω στο θέμα, δεν θέλεις. Μήπως αυτή θα είναι η χρονιά που θα έχεις ως προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και θα μάθεις να λες όχι σε αυτά που δεν λειτουργούν για εσένα;

Ανοιχτή επικοινωνία με τον σύντροφό σου

Όσο το σεξ είναι ένα ταμπού που σου προκαλεί ντροπή, δεν πρόκειται να συζητάς με τον σύντροφό σου για τι σου αρέσει, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις και πόσο συχνά θα ήθελες να το κάνεις. Το πρώτο βήμα είναι να ξέρεις τι σου αρέσει. Αν ο σύντροφός σου αρνείται να επικοινωνήσει για το σεξ, να ένα ακόμη resolution. Βρες άλλον.

Δες το σεξ σαν self care

Γιατί είναι αυτό ακριβώς. Το σεξ δεν είναι κάποια υποχρέωση ή κάτι που κάνουμε με συγκεκριμένο τρόπο ή συχνότητα. Είναι μία ανάγκη που κάνει καλό στη διάθεση, στο ανοσοποιητικό και μάς φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Και θα βελτιωθεί αν το αντιμετωπίσεις σαν κάτι που φέρνει χαρά, και όχι ντροπή ή έξτρα κούραση.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook