Θερμό επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής την ώρα που ανέβηκε στο βήμα η Βάλια Βαγιωνάκη | Video

θερμό-επεισόδιο-με-βουλευτές-της-χρυσ-846444

Ένταση με κορώνες και σθεναρή αντίσταση του προεδρείου να μην οδηγηθεί εκτός ελέγχου η κατάσταση, επικράτησε στην Ολομέλεια, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις γερμανικές αποζημιώσεις, προκλητική αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελου Καρακώστα, προκάλεσε αντίδραση του προεδρεύοντος Γιώργου Λαμπρούλη.

Ο κ. Καρακώστας ολοκληρώνοντας την ομιλία του «ζήτησε» να αποζημιώσει το ΚΚΕ «οικογένειες θυμάτων του» κατά την περίοδο 1941-46. Ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΚΕ αντέκρουσε τις ύβρεις του ομιλητή λέγοντας: «Ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται. Αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από χρυσαυγίτες δολοφόνους και υπόδικους». Κάλεσε μάλιστα τους χρυσαυγίτες βουλευτές να εγκαταλείψουν την αίθουσα και είπε χαρακτηριστικά «Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Μέχρι εδώ, είστε δολοφονική οργάνωση, σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο, Ελληνες και μετανάστες. Περάστε έξω».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν από τα έδρανα απευθυνόμενοι με απαράδεκτο τρόπο τόσο στο προεδρεύοντα όσο και στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Βαγιωνάκη που είχε ανέβει στο βήμα.

Ο κ. Λαμπρούλης πολλές φορές τους καλούσε να εγκαταλείψουν την αίθουσα φωνάζοντας «Μέχρι εδώ. Ή θα καθίσετε και θα ακούσετε ή θα περάσετε έξω» ενώ από την πλευρά των βουλευτών της ΧΑ συνεχίστηκαν οι κραυγές. Το επεισόδιο έληξε μετά από αλλεπάλληλες αντεγκλίσεις και ανεπίτρεπτα σχόλια…

Δείτε πως κατέγραψε το επεισόδιο ο φωτογραφικός φακός

ethnos.gr

3 thoughts on “Θερμό επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής την ώρα που ανέβηκε στο βήμα η Βάλια Βαγιωνάκη | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook