Θερμή υποδοχή στον Τσίπρα από τον κόσμο στα Σελλιά Ρεθύμνου | Photos

Μετά την παρουσία του τη Δευτέρας στα Χανιά και τις συζητήσεις του με τον κόσμο σε Κολυμπάρι, Μουρνιές και Καψοδάσος Σφακίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, με επισκέψεις σε περιοχές του Ρεθύμνου.

Το πρωί της Τρίτης, έπειτα από μια μικρή στάση για καφέ στο αγαπημένο του “Ροδάκινο”  ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη από το Φραγκοκάστελο όπου διανυκτέρευσε τη Δευτέρα, στα Σελλιά Αγίου Βασιλείου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο.

Μάλιστα ο Δήμαρχος, πέρα από την τιμητική πλακέτα που του απένειμε ζήτησε από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ορίσει ημερομηνία, προκειμένου να τον ανακηρύξει και επίσημα, επίτιμο δημότη των Σελλιών.

Κατά την προσφώνηση του κ. Τσίπρα από τον ιερέα του χωριού, ο Παπά Γιάννης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν ξέχασε πως “τα παιδιά μας μέχρι το 2015 πήγαιναν σε σχολεία χωρίς δασκάλους και μέχρι το Δεκέμβρη τους έδιναν φωτοτυπίες. Ενώ με σας από τον Ιούνιο τα βιβλία ήταν στο σχολείο και το Σεπτέμβρη οι δασκάλου στη θέση τους”, τόνισε ο ιερέας, που πρόσφερε τοπικά προϊόντα στον κ. Τσίπρα. Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη παραγωγικής ανασυγκρότησης, ενώ στηλίτευσε την τακτική της νέας κυβέρνησης για τα μεγάλα έργα μεταξύ των οποίων και ο ΒΟΑΚ.
“Είχαμε κάνει προδιαγωνιστικές διαδικασίες και ξεμπλοκάραμε μια σειρά γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Τώρα έρχονται να πουν ότι τίποτα δεν έγινε για δύο λόγους. Ο ένας είναι η αποδόμηση του έργου μας και ο άλλος για να κάνουμε μακρόσυρτες διαδικασίες με τελικό σκοπό τη συναλλαγή με εργολάβους” τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.
Μετά την επίσκεψη στα Σελλιά ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση στην κεντρική πλατεία του Περάματος στον Μυλοπόταμο, ενώ στις 7:30 το απόγευμα πραγματοποιεί τη μεγάλη ανοιχτή συζήτηση και εκδήλωση στην πλατεία Σοχώρας στο Ρέθυμνο.
zarpanews.grt

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ