Θερίζει ο κορονοϊός στις ΗΠΑ: Πάνω από 1.300 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

θερίζει-ο-κορονοϊός-στις-ηπα-πάνω-από-1-300-1027838
Φωτογραφία αρχείου

“Μούδιασμα” προκαλεί η είδηση πως οι ΗΠΑ και πάλι όχι απλά πέρασαν τους 1.000 νεκρούς από κορονοϊό σε μια ημέρα, αλλά έφτασαν τους 1.302!

Μάλιστα αυτός ο αριθμός είναι υπερδιπλάσιος αυτού που είχε καταγραφεί την προηγούμενη ημέρα. Παράλληλα οι ΗΠΑ κατέγραψαν επίσης 53.847 νέα κρούσματα.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα στον πλανήτη ξεπέρασε έτσι τους 156.000 νεκρούς και φτάνει τα 4,77 εκατομμύρια κρούσματα.

Τραμπ: Έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα

Την ίδια ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ είναι… στον κόσμο του, αφού για άλλη μια φορά χθες Τρίτη υιοθέτησε τόνο αισιόδοξο.

«Ορισμένοι δείκτες υπογραμμίζουν ότι οι σκληρές προσπάθειές μας να περιορίσουμε τον ιό έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα στην πραγματικότητα, πάνω απ’ όλα όσον αφορά την προστασία των ανθρώπων που είναι οι πιο ευάλωτοι», υποστήριξε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στον Λευκό Οίκο για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνησή του.

Ο Τραμπ συνεχίζει να αποδίδει την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης που καταγράφεται στη χώρα του στο γεγονός ότι στις ΗΠΑ γίνεται μεγάλος αριθμός τεστ.

«Οι ΗΠΑ κάνουν από μόνες τους τεστ σε πολύ περισσότερο κόσμο μέσα σε μία εβδομάδα από ό,τι πολλές άλλες μεγάλες χώρες μαζί», επέμεινε χθες ο Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook