Θεοδωρικάκος για εξάρθρωση τρομοκρατικού χτυπήματος: Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας η ασφάλεια της χώρας

θεοδωρικάκος-για-εξάρθρωση-τρομοκρα-1659847

«Η εθνική ασφάλεια και η αντιμετώπιση κάθε μορφής τρομοκρατικής επίθεσης, αποτελούν προτεραιότητα για ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την εξάρθρωση δικτύου τρομοκρατών από τις Αρχές.

«Η επιχείρηση αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι αρχές ασφαλείας της χώρας διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο την ετοιμότητά τους, για όλους τους Ελληνες και όλους τους επισκέπτες της πατρίδας μας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου:

«Η εθνική ασφάλεια και η αντιμετώπιση κάθε μορφής κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος στόχων στο εσωτερικό της χώρας, αποτελούν προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και βασικό πεδίο συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία

Πληροφοριών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών εξάρθρωσε δίκτυο τρομοκρατικής οργάνωσης στο οποίο συμμετείχαν αλλοδαποί, οι οποίοι σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η επιχείρηση αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι αρχές ασφαλείας της χώρας διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο την ετοιμότητά τους, για όλους τους Έλληνες και όλους τους επισκέπτες της πατρίδας μας».

ieidiseis.gr

One thought on “Θεοδωρικάκος για εξάρθρωση τρομοκρατικού χτυπήματος: Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας η ασφάλεια της χώρας

  1. Αυτός ο παραμυθάς υπουργό ντενεκές μάλλον δέχεται δώρα π4οιοντα απο τα Ζωνιανια και παραμιλάει. Τρομοκράτες λέει για οικονομικό ωφελος. Παρακαλώ να γίνει έρευνα αν έχει ποτέ κάποιος ακούσει σε οποιοδήποτε μέρος της γης τρομοκράτη επι ….πληρωμής. ( εκτός καρτέλ ναρκωτικών που δεν συμπίπτει στην περίπτωση ). Είναι ένα ακόμα κόλπο του άριστου ντενεκέ Φαραώ του άριστου να μας πείσουν ποσο ….τσακάλια είναι για να τους ψηφίσουμε. Και ας ήταν εδώ η κατάσκοπος που πούλαγε πλεκτά χρόνια εδώ και έφυγε όπως τους ειδοποίησαν οι ξένοι πράκτορες. Μητσοτακη είσαι στο τελευταίο μήνα της πολιτικής σου καριέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook