Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

θέμις-μπαζάκα-σε-χριστόφορο-παπακαλι-1579377

Με αφορμή την επιτυχία που σημείωσε το «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μία συνέντευξη, αναφερόμενος παράλληλα και σε άλλες συνεργασίες του από το παρελθόν.

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε από πρώην συνεργάτες του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Θέμις Μπαζάκα.

Η ηθοποιός ζήτησε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να της εξηγήσει τον λόγο που την επέλεγε συχνά να είναι η τηλεοπτική του μητέρα.

Διαβάστε απόσπασμα από τον διάλογό τους

Θέμις Μπαζάκα: Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο.
Θέμις Μπαζάκα: Στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφορούν;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook