Θέμης Κανέλλος: “Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου” Ι Video

Για το κομμάτι της αποδοχής που δεν είχε από την αρχή από τους γονείς του, όταν τους αποκάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα, μίλησε μεταξύ άλλων στο DOT ο Θέμης Κανέλλος.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΙ ανέφερε: «όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι gay, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με πολλά χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους».

«Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι» πρόσθεσε.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ