Θέματα χωροθέτησης της λαϊκής αγοράς του Δήμου στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων

φώτο αρχείου

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Χανίων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1) Παράταση χωροθέτησης της λαϊκής αγοράς του Δήμου Χανίων για το χρονικό διάστημα από 1/4/2020 έως 30/4/2020 για τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη σύμφωνα με την υπ΄ αρ 210/2019 απόφαση του Δ.Σ Χανίων.

2) Νέα χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς του Δήμου Χανίων για το χρονικό διάστημα από 1/4/2020 έως 31/3/2022.

3) Αίτηση για λήψη απόφασης που αφορά στη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής πέραν του ωραρίου εντός Κ.Υ.Ε με την επωνυμία “ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ “.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι λαϊκές αγορές πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μεταφερθούν σε κάποιον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εκτός κέντρου. Είναι τριτοκοσμικό φαινόμενο να διαταράσσεται η κυκλοφορία στο (ήδη επιβαρυμένο) κέντρο για τις λαϊκές αγορές. Επίσης, πρέπει να επιβάλλονται κυρώσεις στους εμπόρους που ρυπαίνουν το οικιστικό περιβάλλον – η δυσοσμία από τα σάπια προϊόντα, τα βρώμικα νερά και τις συσκευασίες που αφήνουν πίσω οι έμποροι κατά την αποχώρησή τους, είναι αποπνικτική και μας εκθέτει στους επισκέπτες της πόλης (ειδικά στην οδό Μίνωος που βρίσκεται σε αμιγώς τουριστική περιοχή). Σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν επικρατεί τέτοια απαράδεκτη κατάσταση..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ