Θέλουν να παντρευτούν ο 45χρονος με την 12χρονη που αποπλανούσε

θέλουν-να-παντρευτούν-ο-45χρονος-με-την-12-786414

Απρόσμενη εξέλιξη παίρνει η υπόθεση της αποπλάνησης ενός 12χρονου κοριτσιού από έναν 45χρονο πατέρας, δύο παιδιών στα Γρεβενά. Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για ασέλγεια, μέσω της δικηγόρου του, ζήτησε να παντρευτεί το ανήλικο κορίτσι. Όπως αναφέρει το grevenamedia.gr, η δικηγόρος πρότεινε μετά από σύμφωνη γνώμη, όπως είπε, των δύο οικογενειών να παντρευτεί ο 45χρονος τη 12χρονη, πρόταση που βρίσκει ανταπόκριση από το θύμα.

Από τον περασμένο Μάρτιο, η αστυνομία Γρεβενών διερευνούσε διακριτικά καταγγελίες, ότι ο άνδρας κακοποιούσε το 12χρονο κορίτσι, εν γνώσει της μητέρας του, η οποία το συνόδευε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

Ο 45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας μέσα στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών. Εκεί μάλιστα βρισκόταν και η 12χρονη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο ήταν γυμνοί.

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί είχαν παραξενευτεί από την περίεργη σχέση του 45χρονου με το ανήλικο κορίτσι κι έτσι κατέφυγαν στην αστυνομία.

Το παιδί, που είναι ορφανό από πατέρα, φέρεται να κακοποιούταν συστηματικά από τον άνδρα με τις… ευλογίες της μητέρας του.

Ο κατηγορούμενος και η μητέρα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Γρεβενών την περασμένη Παρασκευή και πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν. Αύριο μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών, ο οποίος σε συνεργασία με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook