Θέλεις να νοικιάσεις σπίτι στα Χανιά; Θα περάσεις από… κάστινγκ! | Photos

θέλεις-να-νοικιάσεις-σπίτι-στα-χανιά-θ-908691

Ιστορίες για… αγρίους, ακούμε πλέον σε καθημερινή βάση στην πόλη των Χανίων, στο «κυνήγι» που επιδίδονται εκατοντάδες επίδοξοι ενοικιαστές για να βρουν ένα… κεραμίδι, να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους!

Το τι γίνεται με τιμές και σπίτια που «Οκτώβρη μπαίνεις-Μάη τα μαζεύεις», είναι λίγο πολύ γνωστά στην πιάτσα, ωστόσο το πράγμα φαίνεται να έχει αγριέψει πλέον, με τους σπιτονοικοκύρηδες να ζητούν πλέον «τα απίστευτα» στις αγγελίες…

Όπως φαίνεται στην αγγελία που δημοσίευσαν σε ομάδα με αγγελίες στο facebook, ο ιδιοκτήτης εκτός από τις σχετικές πληροφορίες για το οίκημα, ζητάει από τους υποψήφιους ενοικιαστές να του παραθέσουν… οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση!

Μάλιστα, επειδή υπάρχει «όγκος μηνυμάτων», προτρέπει τους υποψήφιους να κάνουν μια «παρουσίαση» του προφίλ τους, ώστε να είναι αυτοί οι… τυχεροί.

Μιλάμε για κάστινγκ ή καλλιστεία; Ή μήπως μια συνέντευξη για εργασία, που όσο καλύτερη εντύπωση κάνεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες… πρόσληψης;

Τίποτα από όλα αυτά… απλά είμαστε στα Χανιά εν έτη 2019, όσο κι αν μας κάνει να ντρεπόμαστε αυτό!

zarpanews.gr

5 thoughts on “Θέλεις να νοικιάσεις σπίτι στα Χανιά; Θα περάσεις από… κάστινγκ! | Photos

  1. ΑΧΧ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  2. Δημαρχε κανε κατι. Οπως αλλες ευρωπαϊκες πολεις που μαστιζονται απο τον τουρισμο και αργοπεθαινουν λογω του airbnb, πρεπει και τα Χανια να προστετεψουν την μακροχρονια μισθωση. Αμα αφησετε αυτο το τερας να το προστατεψει η απληστια, τα Χανια που ξεραμε θα εξαφανιστουν ανεπιστρεπτι.

    1. Χανιώτισσα, ποια είναι τα Χανιά που ήξερες δηλαδή;
      Μιλάς για 30 χρόνια πριν που ήμασταν τα παιδιά της γειτονιάς.
      Πάντα οι Χανιώτες ήταν γνωστοί στην Κρήτη για την απληστία τους.
      Ακρίβεια παντού, λογικό να ανέβουν και τα ενοίκια, αλλά αυτοί τα παρακάνανε.
      Μη πω για τις τιμές στις ταβέρνες.
      Το airbnb δεν έχει σχέση.
      Οι βίλλες αυτές έτσι κι αλλιώς ήταν απλησίαστες για εμας.

  3. Ακόμα και πλειοδοτικοί διαγωνισμοί. Πας να δεις το σπίτι, σου κάνει, λες στον ιδιοκτήτη ΄πάρε την προκαταβολή, την εγγύηση, να κάνουμε συμβόλαιο¨κι ακούς την καταπληκτική απάντηση…¨δεν είπα 450 ευρώ, είπα ότι δεν το νοικιάζω ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 450 ευρώ, και είμαι ήδη στα 500 και βλέπουμε, ας δούμε τι θα δώσουν τις επόμενες μέρες και ξαναμιλάμε¨.
    Προσωπικά, αποτρέπω τους μαθητές μου να δηλώσουν Χανιά, μόνο και μόνο για το απαράδεκτο κόστος των ενοικίων και είναι πού κρίμα γιατί στο Πολυτεχνείο γίνεται εξαιρετική δουλειά.
    Άσε που το 95% των διαμερισμάτων δεν αξίζει ούτε για αστείο το νοίκι που ζητούν..τα περισσότερα δεν είναι ούτε αποθήκες. Κρίμα.

  4. Μονο τη μιση αληθεια λετε, εγω το νοικιαζω το σπιτι 600 ευρω και αφου εκανα εκπτωση 150 ευρω επιδη ειχε τρεια παιδια και δεν ειπα οχι για το σκυλι τους, μετα ηθελε επισης να πληρωσει απο τελη οκτωβρη γιατι λεει εχει πληρωσει και τον οκτομβριο στο προηγουμενο σπιτι , δλδ 2 μηνες αερα ;

    Δε ξερω ρε τι λετε εσεις, καλα κανει ο καθε ιδιοκτητης και ρωταει στοιχεια για τον υποψηφιο παντως, πολυ περισσωτερο αν μενει ο ιδιος στην πολυκατοικια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook