Θέατρο του παραλόγου στα Χανιά: Εθελοντές καθαρίζουν τη Χρυσή Ακτή ενώ τοπικός σύμβουλος βλέπει… φαντάσματα | Photos

θέατρο-του-παραλόγου-στα-χανιά-εθελον-911249

Θέατρο του παραλόγου στα Χανιά, με εκλεγμένο τοπικό σύμβουλο να… καπηλεύεται τον κόπο και την προσπάθεια εθελοντικής ομάδας να καθαρίσει τη Χρυσή Ακτή και να παρουσιάζει μια φανταστική ιστορία με σκουπίδια που παράτησε κάποιος «πονηρός» μες στη νύχτα.

Όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ομάδα εθελοντών συγκεντρώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής με στόχο να καθαρίσει την παραλία και τον ευρύτερο χώρο από τα σκουπίδια και τα πλαστικά που εδώ και χρόνια συσσωρεύονται, στο πλαίσιο δράσεων που πραγματοποιούνται αφιλοκερδώς σε παραλίες και αντίστοιχα μέρη στα Χανιά (δείτε ΕΔΩ).

Από την άλλη ο Μιχάλης Σχοινάς, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Μουρνιών, που κάνει πολιτική μέσω facebook και μην ξέροντας ούτε γεγονότα, ούτε πρόσωπα, πλάθοντας μία ιστορία για ένα φορτηγό που δήθεν άφησε σκουπίδια, προσπαθεί να αποδείξει ότι ασχολείται με την πόλη, ακυρώνοντας τις προσπάθειες παιδιών 16 και 17 ετών που… αντί να κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και να κράζουν, ανέλαβαν δράση για το καλό του τόπου τους.

Από κοντά και διάφορες ιστοσελίδες αναπαράγουν την ιστορία του συμβούλου χωρίς διασταύρωση.

Μακάρι να ήταν αυτή η μοναδική περίπτωση. Τα social media έχουν αλλάξει πολλά και στην επικοινωνιακή πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν όμως οτι για να συμβάλλεις ουσιαστικά στα κοινά δεν αρκούν οι δεκάδες καθημερινές αναρτήσεις στο facebook και το instagram…zarpanews.gr

2 thoughts on “Θέατρο του παραλόγου στα Χανιά: Εθελοντές καθαρίζουν τη Χρυσή Ακτή ενώ τοπικός σύμβουλος βλέπει… φαντάσματα | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook