The Waterkourou Cottages & WaterKourou Center | 3 καταλύματα με προσωπικότητα

the-waterkourou-cottages-waterkourou-center-3-καταλύματα-με-προσωπικότη-472813

Κάτι διαφορετικό θα συναντήσετε σε αυτή την παρουσίαση 3 καταλυμάτων στα Χανιά της Κρήτης.

Από την μία, 2 καλαίσθητες μεζονέτες με όλες τις ανέσεις και από την άλλη κοτούλες και κατσικάκια. Στην μέση ο αύλειος χώρος με τζακούζι – πισίνα και ένας μεγάλος κήπος με φρούτα, λαχανικά και βότανα.

Οι καλαίσθητες μεζονέτες έχουν φτιαχτεί με γνώμονα την άνεση και την πολυτέλεια, συνδυασμένα κομψά με τη φυσική ομορφιά της εξοχής. Πλήρως εξοπλισμένες, με ένα μικρό σαλονάκι με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο, σας προσφέρουν την άνεση ενός μικρού ζεστού σπιτιού με μοντέρνο διάκοσμο.

Οι επισκέπτες με την συνδρομή του προσωπικού του ξενοδοχείου μπορούν να συλλέξουν λαχανικά, φρούτα και βότανα από τους κήπους και να δημιουργήσουν παραδοσιακές κρητικές νοστιμιές. Μια μοναδική γευστική εμπειρία γεμάτη γέλια, δραστηριότητες και ηρεμία.

39Στην άκρη του κήπου, στεγασμένα ζουν κατσικάκια και κοτούλες. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να τα επισκεφτούν αλλά και να έχουν στην διάθεση τους φρέσκα αυγά για το πρωινό τους.

Η ηρεμία της φύσης θα γαληνεύσει την ψυχή σας και θα πάρει μακριά το καθημερινό στρες και άγχος της πόλης. Αφήστε το προσωπικό του καταλύματος  να οργανώσει τα πάντα για εσάς και εσείς απλά αφεθείτε σε αυτή την νέα εμπειρία ζωής. Γυρίστε τα ρολόγια σας πίσω και ζήστε σήμερα την εποχή του χθες!

28-1024x682 24Το Waterkourou Cottages (έχει ονομαστεί έτσι από την περιοχή Νεροκούρου που βρίσκεται) είναι η ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ιδιωτικότητα! Δύο μικρές μεζονέτες χτισμένες σε ένα μεγάλο περιφραγμένο οικόπεδο, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο των Χανίων και 3 λεπτά από την εθνική οδό. Ησυχαστήριο αλλά και ορμητήριο για όλες δραστηριότητες που μπορεί ο επισκέπτης να χαρεί στα Χανιά.

WATERKOUROU CENTER

p.pattakos-6279Το Waterkourou Center είναι ένα φιλόξενο σπιτικό πλήρως εξοπλισμένο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, φτιαγμένο έτσι ώστε να περάσετε τις διακοπές σας σαν να βρίσκεστε στο δικό σας σπίτι στην πανέμορφη πόλη των Χανίων.
p.pattakos-6230Η προνομιακή θέση του διαμερίσματος σας επιτρέπει να εξερευνήσετε με τα πόδια την πόλη των Χανίων στην οποία βρίσκονται τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος του νομού, όπως το Ενετικό παλιό λιμάνι, η παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια της, το αρχαιολογικό, ναυτικό και πολεμικό μουσείο, όπως και ο δημοτικός κήπος και η δημοτική αγορά. Παράλληλα η εξαιρετική τοποθεσία του σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε και τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ξεκούραση, μπάνιο ή διασκέδαση, καθώς η συγκοινωνία απέχει ελάχιστα μέτρα από αυτό. Αν διαθέτετε δικό σας αυτοκίνητο το πάρκινγκ δε θα σας δημιουργήσει πρόβλημα καθώς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμα.
p.pattakos-6275Το ανακαινισμένο και καλόγουστα επιπλωμένο διαμέρισμα σας προσφέρει την άνεση του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Ευάερο και ευήλιο με θέα στην πόλη των Χανίων, το άνετο αυτό διαμέρισμα διαθέτει μία κρεβατοκάμαρα, μεγάλο σαλόνι, μπάνιο, γραφείο, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κλιματισμό, μπαλκόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. p.pattakos-6267Απολαύστε μία άνετη και καλόγουστη διαμονή στην καρδιά της πόλης των Χανίων απολαμβάνοντας τον παλμό της και την ξεχωριστή ομορφιά αυτής της πόλης.

 

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948857488 | Για online κρατήσεις  εδώ

Photo Credits: Ξένια Παπαδημητρίου (Waterkourou)| Πέτρος Παττακός (Waterkourou Center)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook