The Wall: Ο Αρναούτογλου σήκωσε το «τοιχάκι» της τηλεθέασης

the-wall-ο-αρναούτογλου-σήκωσε-το-τοιχάκι-688043

Βέβαια και έχει αρκετή δόση ριάλιτι με τον Αρναούτογλου να γίνεται ξανά «ο παρουσιαστής της διπλανής πόρτας» και με το χαμόγελο, την κατανόηση και αγκαλιές… πολλές αγκαλιές… πάρα πολλές αγκαλιές να στηρίζει και να αγωνιά δίπλα στους παίκτες!

Με σκληρό ανταγωνισμό απέναντί του, από «Survivor», «Μουρμούρα» και «Τατουάζ» έως δεύτερο ημιτελικό Eurovision, ο «Τοίχος» σηκώθηκε για πρώτη φορά στο κανάλι του Αμαρουσίου σηκώνοντας και τον «τοίχο» της τηλεθέασης που τον τελευταίο καιρό ο ΑΝΤ1 τον βλέπει να κατεβαίνει όλο και πιο χαμηλά και να έχει γίνει… τοιχάκι. 

Συγκεκριμένα λοιπόν το τηλεπαιχνίδι στην πρεμιέρα του σημείωσε 16,2% στο γενικό σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών, με πιο φανατικούς τους άντρες ηλικίας 25 έως 44 ετών όπου του έδωσαν 22,1% μέσο όρο. Και αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί το «άλλοτε κραταιό κανάλι του Αμαρουσίου πρέπει να είναι ευχαριστημένο με αυτή την τηλεθέαση;» η απάντηση είναι γιατί το… τοιχάκι που λέγαμε πριν, της συνολικής τηλεθέασης του σταθμού, τη χθεσινή μέρα ήταν 11,5% στο γενικό σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό που σημαίνει ότι ο Αρναούτογλου…. ε, «έχτισε» αρκετά παραπάνω.  Αντίθετα λοιπόν με το trash ριάλιτι του «Game ofLove» το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι έδωσε χρήματα αλλά εισέπραξε και στο «ταμείο» της τηλεθέασης, κάνοντας τα στελέχη του ΑΝΤ1 να ευελπιστούν ότι θα συνεχίσει να «χτίζει» και τον «τοίχο» της τηλεθέασης…!

Απόψε, στο δεύτερο επεισόδιο, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου «ένα νέο ζευγάρι με μεγάλη ιστορία και βαθιά φιλιά που ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια, έρχεται στο “The Wall”, για να διεκδικήσει τα όνειρά του και να μας μεταφέρει τη φρεσκάδα και την αισιοδοξία του! Η Αναστασία Νικολοπούλου είναι 24 χρονών, δουλεύει από τα 16 της χρόνια και γνωρίζει τον Τηλέμαχο από μικρή, καθώς η μαμά της ήταν νταντά του Τηλέμαχου και του αδερφού του. Σπούδαζε βοηθός βρεφονηπιοκόμου, αλλά λόγω δουλειάς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της. Ποτέ δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο φίλος της όλα αυτά τα χρόνια, θα γινόταν μία μέρα ο σύντροφός της. Ο Τηλέμαχος Ευστρατίου είναι 34 χρονών, ανθοπώλης. Γνωρίζει την Αναστασία κυριολεκτικά από μωρό και ήταν πάντα δίπλα της! Και οι δύο θέλουν το έπαθλο για να μπορέσει να συνεχίσει η Αναστασία τις σπουδές της, να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο και να γυρίσουν μαζί τον κόσμο!» 

Αν τα καταφέρουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα θα το δούμε απόψε, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αύριο, μέσα από τις τηλεθεάσεις της Nielsen θα διαπιστώσουμε αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνέχισε το… χτίσιμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook