The Voice με Μπέσσυ Αργυράκη στη σκηνή: Η εμφάνιση που ξεσήκωσε τους κριτές | Video

the-voice-με-μπέσσυ-αργυράκη-στη-σκηνή-η-εμφάν-1115465

Aπρόσμενη επισκέπτρια είχαν οι κριτές του «Voice», κατά το επεισόδιο των blind auditions της Κυριακής (04/10) στον ΣΚΑΪ, αφού εμφανίστηκε η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία ξεσήκωσε τους πάντες με το τραγούδι της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε το «παρών» στο σόου προκειμένου να υποστηρίξει τον επί χρόνια συνεργάτη της, Δημήτρη Κίκλη, ο οποίος εντυπωσίασε τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την ερμηνεία του στο «La Foule» της Εντίθ Πιάφ

Η Αργυράκη που δεν κατάφερε δυστυχώς (όπως είπε) να… φιλήσει τον Σάκη Ρουβά λόγω κορονοϊού, δήλωσε ότι είχε πολύ τρακ στη σκηνή, αλλά τραγούδησε για το κοινό «Κορμί κι αλάτι – τι καλοκαίρι ήταν κι αυτό». Το κομμάτι «Κορμί κι αλάτι» σε στίχους και μουσική Φίλιππου Νικολάου κυκλοφόρησε το 1981 στον δίσκο «Δική σου για πάντα», όταν η Ελληνίδα τραγουδίστρια της ποπ βρισκόταν στο απόγειο των επιτυχιών της. Το 1977 έλαβε μερος στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ», και έφτασε στην πέμπτη θέση.

Εν τέλει, ο υποψήφιος επέλεξε την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη παρότι και οι τέσσερις κριτές είχαν πατήσει το κουμπί, με τον Σάκη Ρουβά να μην έχει προλάβει να γυρίσει την καρέκλα του μέσα στον χρόνο της δεκδίκησης.

ethnos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook