The Voice: Αυτοί είναι οι παίκτες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

the-voice-αυτοί-είναι-οι-παίκτες-που-προκρίθη-1646708

Οι 7 διαγωνιζόμενοι που θα τραγουδήσουν στον μεγάλο τελικό του «The Voice» έγιναν γνωστοί το βράδυ της Παρασκευής.

Στους ημιτελικούς του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ συμμετείχαν 14 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κερδίσουν την θετική ψήφο του κοινού και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου

Μετά τις σκηνικές τους εμφανίσεις και τις όμορφες ερμηνείες τους, οι 14 διαγωνιζόμενοι περίμεναν με ανυπομονησία την Φαίη Σκορδά να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα, η απόφαση ελήφθη και η Φαίη Σκορδά κλήθηκε να ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή στον φετινό κύκλο του μουσικού τάλεντ σόου.

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα τραγουδήσουν για μια τελευταία φορά στον μεγάλο τελικό του «The Voice» η Dodona και ο Μωυσής Παπαμωυσέως.

Τον Πάνο Μουζουράκη θα εκπροσωπήσουν, στον τελικό του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η Μαρία Σακελλάρη και η Εβίτα Θεοδωροπούλου.

Τέλος, η Σίσσυ Πολυδώρου και η Celina Michael θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου όπως και ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook