The Voice: Απόψε τα Knockouts – To ανατρεπτικό ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

the-voice-απόψε-τα-knockouts-to-ανατρεπτικό-ντουέτο-με-1608446

Σε μεγάλα διλήμματα βάζουν τα Knockouts τους coaches του The Voice, αυτό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της ομάδας τους με τους guest coaches, Good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά, αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύεται να αποχωριστεί διαγωνιζόμενους από την ομάδα του, όμως δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποφασίσει πως θα διαμορφωθεί η ομάδα του για τα Battles.

Δύο τριάδες φωτιά από γυναικείες φωνές προβληματίζουν τον Πάνο Μουζουράκη που πρέπει να επιλέξει με ποια διαγωνιζόμενη θα συνεχίσει.

Η Έλενα Παπαρίζου πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τριάδες που της βάζουν … πολύ δύσκολα!

Ο Σάκης Ρουβάς επιλέγει τους διαγωνιζόμενους με τους οποίους θα συνεχίσει στην επόμενη φάση και εύχεται ένα steal να σώσει τις φωνές που αξίζει να συνεχίσουν. Και η ευχή του εισακούγεται!

Και σε αυτό το επεισόδιο ένα ανατρεπτικό ντουέτο κάνει τη μεγάλη έκπληξη Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται στη σκηνή του Voice τον Good job nicky και η μουσική τους συνάντηση είναι καθηλωτική! Πώς ακούγεται το «My Way» του Frank Sinatra με ελληνικό στίχο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook