The Voice: Η απόλυτη αδικία με την ψηφοφορία και οι Κύπριοι

the-voice-η-απόλυτη-αδικία-με-την-ψηφοφορία-κα-140062

liagasΑκούω τον Λιάγκα να λέει ότι «αυτό το παιχνίδι θ΄αναδείξει τη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδος, πώς είναι το καλύτερο παιχνίδι που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση» και ένα κάρο εντυπωσιακούς χαρακτηρισμούς.

Κατα πόσο όμως αυτό το παιχνίδι είναι δίκαιο και κατα πόσο το κριτήριο του κόσμου που χθές επικαλέστηκε ο Ρέμος για να διώξει την Τζωρτζίνα είναι αντικειμενικό;

Η αλήθεια είναι μια. Όπως ο μπακλαβάς που είναι πάντα γωνία.

Σε κάθε show οι διοργανωτές… οι παραγωγοί επιλέγουν και έναν ή μια συμμετέχουσα απο την Κύπρο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Κύπριοι ψηφίζουν μαζικά στηρίζοντας τα παιδιά τους. Και πολύ καλά κάνουν.

Μη με ρωτάτε γιατί το κάνουν. Ίσως επειδή τα sms στο νησί είναι φτηνά.

Η ουσία είναι πώς αν δει κανείς τα χθεσινά αποτελέσματα θα καταλάβει πώς και οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι απο την Κύπρο πέρασαν στον ημιτελικό απο την ψηφοφορία του κοινού.

Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι κανείς απο την Ελλάδα δεν έχει τύχη να περάσει απο το κοινό παρα μόνο αν τον σώσει ο «προπονητής του». Διότι στην Ελλάδα δεν ψηφίζουν πλεόν σε αυτά τα παιχνίδια. Κι αυτό είναι κάτι που οφείλουν τα στελέχη του καναλιού να εξετάσουν.

Σημαίνει όμως και κάτι άλλο. Πώς κάθε προπονητής έχει επιλέξει και ένα παιδί απο την Κύπρο για να έχει το σιγουράκι του μέχρι τον τελικό.

Κι εγώ τώρα έρχομαι να ρωτήσω… Το κριτήριο για την τελευταία επιλογή είναι το τραγούδι και μόνο;

Χθές για μια ακόμη φορά η ψηφοφορία έπιασε κόκκινο απο την Κύπρο… Κι αυτό φάνηκε…

http://blogs.gossip-tv.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook