The Telegraph: Ιδανικός προορισμός η Κρήτη για διακοπές με την οικογένεια

the-telegraph-ιδανικός-προορισμός-η-κρήτη-για-δια-878312

Ως τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες παρουσιάζει την Κρήτη, μεταξύ και άλλων περιοχών της Ελλάδας, η βρετανική The Telegraph, στην ταξιδιωτική σελίδα της Travel, με την επισήμανση ότι οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να το απολαύσουν και πέραν της αυστηρά τουριστικής περιόδου.

Λειτουργώντας ως πυξίδα για τους αναγνώστες της και με γνώμονα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας η The Telegraph εστιάζει στο ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν οι οικογένειες σε συνδυασμό με το μοναδικό κλίμα της χώρας και το γεωγραφικό ανάγλυφο της.

Απευθυνόμενη στους γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας τους συμβουλεύει να επιλέξουν να επισκεφθούν το νησί τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να αποφύγουν την πολυκοσμία.

Πέρα από την ιδιαίτερη μνεία που γίνεται στην ελληνική φιλοξενία, την εύγευστη κουζίνα και τον ιστορικό πλούτο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι προορισμοί όπως η Κρήτη που διαθέτουν ευρύχωρα καταλύματα και εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και την άνεση, προσφέρονται για οικογένειες που ταξιδεύουν με τη συνοδεία του παππού και της γιαγιάς.

Τέλος σημειώνεται ότι η Κρήτη από τη μεριά της προσφέρει μια πλειάδα από άριστα κλαμπ με ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά, όπου η επίβλεψη γίνεται από πιστοποιημένο προσωπικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook