The Body Shop: Κάντε τα δώρα σας και στείλτε ένα παιδί στο σχολείο!

the-body-shop-κάντε-τα-δώρα-σας-και-στείλτε-ένα-πα-189625

warchildΑυτά τα Χριστούγεννα η THE BODY SHOP ενώνει τις δυνάμεις της με την WAR CHILD, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση.

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου κάντε τις αγορές σας από την THE BODY SHOP ΧΑNΙΩΝ με έκπτωση -20%, μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή δώρων, διαλέξτε από τα 97 καταπληκτικά νέα δώρα που θα κάνουν τους αγαπημένους σας τρισευτυχισμένους και στείλτε και εσείς ένα παιδί για μάθημα.

Η ενέργεια αυτή της WAR CHILD και της THE BODY SHOP έχει ξεκινήσει από τις 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

kokkinoΓια κάθε προϊόν που αγοράζετε, η THE BODY SHOP θα συνεισφέρει στην χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα.

Στόχος να προσφερθούν περισσότερα από 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους.

Τα περασμένα Χριστούγεννα οι πελάτες της THE BODY SHOP βοήθησαν να συγκεντρωθούν πάνω από 200.000 για να χτιστούν πέντε νέα σχολεία σε συνεργασία με τους προμηθευτές από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο σχολείο έχει ήδη ανοίξει και ακόμα τέσσερα θα ανοίξουν ως το τέλος του έτους στο Νεπάλ, την Ονδούρα, την Ινδία και τη Γκάνα. Πάνω από 700 παιδιά θα έχουν φέτος τη δυνατότητα να λάβουν το δώρο της εκπαίδευσης χάρη σε εσάς

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook