The Bachelor: Μια Κρητικιά ανάμεσα στις 18 που συνεχίζουν

the-bachelor-μια-κρητικιά-ανάμεσα-στις-18-που-συνε-1104122

Από τις πρώτες δύο αποχωρήσεις σημαδεύτηκε η πρεμιέρα του The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να δίνει το τριαντάφυλλο σε 18 από τις 20 κοπέλες που έφτασαν στην τελική φάση του ριάλιτι.

Ο περιζήτητος εργένης της ελληνικής TV αφού μίλησε και με τις 20 κοπέλες επέλεξε τελικά να μην δώσει το κόκκινο τριαντάφυλλο-εισιτήριο για την επόμενη φάση στην 33χρονη Βασιλική και την 30χρονη Αλεξάνδρα.

Δείτε την αποχώρηση:

Ποιες είναι οι 18 που συνεχίζουν

Μαριεύη

Η Μαριεύη είναι 21 ετών και έρχεται από την Κρήτη Πιστεύει ακράδαντα πως «Μέρα δίχως χαμόγελο είναι χαμένη μέρα» και δηλώνει πως έχει ιδιαίτερο χιούμορ που κάποιες φορές παρεξηγείται.

Εχει πληγωθεί στο παρελθόν και ψάχνει εκείνον που θα την κάνει να ξεχάσει τα πάντα! Θέλει να κάνει οικογένεια, εχει όνειρα και στόχους για τη ζωή της και θέλει έναν άντρα που θα πιστέψει σε εκείνη και θα στηρίξει με πάθος σε όλες της τις αποφάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μαριεύη πιστεύει ακράδαντα πως «μέρα δίχως χαμόγελο είναι χαμένη μέρα» και δηλώνει πως έχει ιδιαίτερο χιούμορ που κάποιες φορές παρεξηγείται. Έχει πληγωθεί στο παρελθόν και ψάχνει εκείνον που θα την κάνει να ξεχάσει τα πάντα! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί. #Girlpower #TheBachelorGR #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

Εριέττα

H Εριέττα είναι 21 ετών και μένει στην Σαντορίνη. Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού. Έρχεται στο Bachelor για να βρει τον έρωτα και να νιώσει δυνατά συναισθήματα . Την εξιτάρει το γεγονός ότι θα πρέπει να διεκδικήσει έναν άντρα από τόσες γυναίκες. Δηλώνει δυναμική, πολυλογού και τσαχπίνα. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο.

Κασσιανή Η Κασσιανή είναι ρομαντική και ονειροπόλα. Η ίδια λέει πως ως Αεροσυνοδός, γνωρίζει καλά τον τρόπο να απογειώνει τα συναισθήματα! Της αρέσει η ποίηση και η λογοτεχνία. Όπως στην ζωή της έτσι και στο The bachelor θα ακολουθήσει το ένστικτό της. Πιστεύει ότι έχει την έκτη αίσθηση κάτι που θα την βοηθήσει να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό και να κερδίσει την καρδιά του Bachelor.

KατερίναH Κατερίνα είναι 31 ετών και εργάζεται ως Νοσηλεύτρια.  Είναι χαμογελαστή , χαμηλών τόνων και έχει αδυναμία στη μητέρα της που την θεωρεί την καλύτερη της φίλη. Δηλώνει ευαίσθητη και τρυφερή. Έχει κάνει 3 μεγάλες σχέσεις στη ζωή της και έρχεται στο  The Bachelor για να κάνει την τέταρτη, μια σχέση που θα κρατήσει για πάντα και μέσα από αυτήν θα δημιουργήσει οικογένεια

Χριστίνα Η Χριστίνα είναι 27 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της εκρηκτικό και απρόβλεπτο. Δεν μασάει τα λόγια της!  Δηλώνει ευαίσθητη αλλά κατα βάθος… σκληρή.  To μόνο που την τρομάζει είναι η απιστία αφού όλοι οι σύντροφοί της στο παρελθόν την είχαν προδώσει. Έρχεται στο The Bachelor για να ερωτευτεί, να γνωρίσει την αληθινή αγάπη και να ξεχάσει τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Άννυ

H Αννυ είναι 23 ετών και στο Τhe Bachelor δήλωσε συμμετοχή γιατί έχει την κρυφή ελπίδα να βρει τον αληθινό έρωτα, τον ένα και μοναδικό σύντροφο στη ζωή της. Την ιντριγκάρει ο ανταγωνισμός και ως παθιασμένη Δίδυμος είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Bachelor από τις άλλες γυναίκες , καθώς θεωρεί ότι διαθέτει «όλο το πακέτο» . Απεχθάνεται τη ζήλια αφού αυτό ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο χώρισε από την τελευταία της σχέση. Το μεγάλο της στοίχημα; Να μπορέσει κάποιος να την κάνει να «πετάξει» από τα δάχτυλο της το μονόπετρο του πρώην της που ακόμα βρίσκεται στο χέρι της.

Μαγδαληνή

Η Μαγδαληνή είναι 28 ετών και εργάζεται ως Web Developer.

Είναι ευαίσθητη, ρομαντική και δηλώνει πως είναι από τις γυναίκες που πιστεύουν στα παραμύθια.

Έρχεται στο The Bachelor γιατί αναζητά τον πρίγκιπα των ονείρων της, αυτόν που θα έρθει σε ένα άσπρο άλογο, θα την πάρει και μαζί θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα!

Ραφαέλα

Η Ραφαέλα είναι 20 ετών και έρχεται από την Κύπρο αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor! Τα extreme sports είναι η αδυναμία της! Ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο που θα της ανεβάζει την αδρεναλίνη και θα μοιράζονται μαζί έντονες στιγμές. Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν εμπειρίες και βιώματα για να μπορεί να συζητάει! Αυτό που την γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται.

Σαμάνθα

Η Σαμάνθα είναι 26 ετών και είναι Ζωγράφος. Δηλώνει πως είναι πολύ ευαίσθητη και πιστεύει πως δυστυχώς οι άνθρωποι την ευαισθησία την μπερδευουν για αδυναμία και αυτό είναι λάθος. Ψάχνει να βρει τον σύντροφο που θα πάρουν μαζί μια παλέτα γεμάτη χρώματα και θα ζωγραφίσουν το κοινό τους μέλλον. Θα ήθελε ο Bachelor να έχει κοινά ενδιαφέροντα με εκείνη, να του αρέσει η τέχνη και να εκτιμήσει τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα της.

Σία

Η Σία είναι 26 ετών και εργάζεται ως Βρεφοκόμος. Στόχος στη ζωή της είναι να περνάει καλά και να διασκεδάζει! Ψάχνει αυτόν τον σύντροφο που θα της κλέψει το μυαλό και την καρδια, θα την κάνει να γελάει με τα αστεία του και θα νιώθει τόσο άνετα μαζί του σαν να είναι φίλοι! Είναι εξωστρεφής, κοινωνική και λατρεύει τα καραόκε parties. Δηλώνει πως έρχεται στο the Bachelor γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή στη ζωή της για το επόμενο βήμα. Να γνωρίσει αυτόν που θα κάνει μαζί του οικογένεια και θα ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι.

Ντάρια

Η Ντάρια είναι 25 ετών, έρχεται από την Κύπρο και είναι Αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων. Δηλώνει δυναμική αλλά σε μια σχέση απεχθάνεται τις εντασεις, τους τσακωμούς και τις σκηνές ζηλοτυπίας! Της αρέσουν οι άντρες που είναι ψηλοί και έχουν πράσινα μάτια. Ευελπιστεί ο ο Bachelor να έχει τα χαρακτηριστικά που τη μαγνητίζουν αλλά και έναν χαρακτήρα από ατόφιο χρυσάφι χωρίς υπερβολική αυτοπεποίθηση και «τουπε» γιατί αυτά τα δύο είναι στοιχεία … που την απωθούν.

Μάγδα

H Μάγδα είναι 26 ετών και είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής. Δηλώνει δυναμική και κτητική!

Αν της αρέσει ο Bachelor θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους. Είναι μονογαμική, της αρέσουν οι αρρενωποί, ψηλοί και γυμνασμένοι άντρες. Δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός αλλά η συγκατοίκηση με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Αντζελίνα

Η Αντζελίνα είναι 20 ετών και ασχολείται με την Κομμωτική. Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική! Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη. Ο Bachelor της ανήκει και θα κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να τον σαγηνεύσει και να τον κάνει να την ερωτευτεί.

Έλενα

Η Έλενα είναι 38 ετών και είναι Τραγουδίστρια.

Έχει ερωτευτεί , την έχουν ερωτευτεί , έχει πληγωθεί , έχει πληγώσει. Δηλώνει πως έχει φλερτάρει με την ίδια τη ζωή και ξέρει πώς να κατακτά έναν άντρα. Οι σχέσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ήταν έντονες και δυνατές. Δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Ξέρει ποια είναι, ξέρει τι θέλει και καλό θα είναι καμία να μην σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

Νικολέττα

Η Νικολέττα είναι 21 ετών και μένει στην Θεσσαλονίκη. Έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως cheerleader!

Έρχεται στο The Bachelor για να ερωτευτεί και να ζήσει την πιο ρομαντική περιπέτεια της ζωής της.

Δηλώνει ζηλιάρα, άκρως ανταγωνιστική και παρορμητική. Δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις, να διεκδικεί με τον δικό της τρόπο και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη.

Μαρίνα

Η Μαρίνα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται κι ως μοντέλο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε ποτέ την Πάτρα και τις κολλητές της! Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα και ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της, γι αυτό και εύχεται οι κοπέλες που θα συγκατοικήσουν μαζί της στη βίλα να μην την φέρουν σε αυτό το σημείο.

Βίβιαν

Είναι 23 ετών, φοιτήτρια Φαρμακευτικής.

Οι φίλες της την αποκαλούν “Η φωνή της λογικής”. Δηλώνει ρομαντική, ευαίσθητη και προσγειωμένη. Ό έρωτας και η αγάπη παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή της και της αρέσει να απολαμβάνει την ασφάλεια και τα πλεονεκτήματα μια σχέσης. Ο ιδανικός άντρας για αυτή είναι ειλικρινής, ευγενικός και επικοινωνιακός. Πιστεύει ότι ο Παναγιώτης θα την ερωτευθεί καθώς διαθέτει το πιο ισχυρό “όπλο” που μπορεί να έχει μια γυναίκα και αυτό είναι: το μυαλό!

Αναστασία

Η Αναστασία είναι 24 ετών κι εργάζεται ως Αισθητικός.

Μέχρι τώρα δεν υπήρξε τυχερή στον συναισθηματικό τομέα. Έχει περάσει δύσκολα καθώς οι σχέσεις την πλήγωσαν. Σε έναν άντρα το μόνο που κοιτάζει είναι η προσωπικότητα και οι τρόποι του. Δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση. Έρχεται στο The Bachelor για να βρει αυτόν που θα την κάνει να χαμογελά! Είναι έτοιμη να κάνει restart, να τα δώσει όλα και να ζησει τον απόλυτο έρωτα!

Ποιες είναι οι δύο που κόπηκαν

Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα είναι 30 ετών και εργάζεται ως Μake up Αrtist. Έχει χάσει την πίστη της στον έρωτα γιατί πληγώθηκε πρόσφατα. Έχει κάνει 2 μεγάλες σχέσεις, από 5 χρόνια η καθεμία. Πλέον δηλώνει επιφυλακτική και υψώνει τις άμυνές της. Έρχεται στο The Bachelor για να ανατραπούν όλες οι φοβίες , τα πιστεύω και τα δεδομένα της, θέλει να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν αληθινά.

Βασιλική

Η Βασιλική είναι 33 ετών και εργάζεται ως Ζαχαροπλάστρια. Όταν είναι ερωτευμένη είναι ευτυχισμένη, γίνεται δημιουργική, εμπνέεται και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Έχει κάνει στο παρελθόν πέντε μακροχρόνιες σχέσεις. Της αρέσει η συντροφικότητα αλλά ερωτεύεται δύσκολα. Έρχεται στο The Bachelor για να γίνουν τα… «δύσκολα» … εύκολα και να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή ! Να δώσει στον Bachelor λίγη «γλύκα» όπως στα γλυκά που φτιάχνει!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook