The 2Night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη εβδομάδα

the-2night-show-αυτοί-είναι-οι-καλεσμένοι-του-γρηγ-1532049

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και… τα συζητά! Αυτό είναι το moto του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το The 2Night Show.

Η εκπομπή κάνει την πρεμιέρα της τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23:30. Για 7η συνεχή χρονιά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μας κρατά παρέα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Με καλεσμένους που όλοι θέλουμε να δούμε και να μάθουμε γι’αυτούς.

Το trailer με τα πρόσωπα που θα φιλοξενήσει την πρώτη εβδομάδα κυκλοφόρησε και σε αυτό βλέπουμε τα πρόσωπά του στο πλατό της εκπομπής.

Πρόκειται για τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Πέτρο Λαγούτη, την Ελίνα Τζένγκο, τη Μαρία Τζομπανάκη, τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Κώστα Στεφανή.

Το The 2Νight Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι η πιο δυνατή παρέα της late prime time. Μαζί τους θα δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εξομολογήσεις, που θα γίνουν και φέτος talk of the town!

Οι ξεχωριστές συναντήσεις και οι ανατρεπτικοί καλεσμένοι δίνουν δυνατές στιγμές με αυθορμητισμό και χιούμορ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό την εκπομπή του, όταν η κάμερα τον συνάντησε στα πρώτα γυρίσματα στο πλατό του.

Είναι η έβδομη χρονιά της late night εκπομπής του και δεν παρέλειψε να δείξει για ακόμη μια φορά πόση σημασία δίνει στους αριθμούς.

«Είναι 7η χρονιά για το «The 2Night Show» και είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, 7 θαύματα του κόσμου, 7 κακά. Έχει πολλά το 7», είπε γελώντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως είναι η αγαπημένη του εκπομπή: «Αν θέλει ο Θεός, εμένα η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να τη σταματήσω. Όσα χρόνια μπορούσα να τη συνεχίσω και να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την εκπομπή».

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook