Θαυμαστής έπεσε από 10 μέτρα ύψος σε συναυλία του Harry Styles – Σοκάρει το βίντεο

θαυμαστής-έπεσε-από-10-μέτρα-ύψος-σε-συν-1466356

Το βίντεο με την πτώση ενός θαυμαστή από τον εξώστη, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε ο Χάρι Στάιλς στο Άιμπροξ της Γλασκόβης, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ο 20χρονος Ντίλαν Γουντ, έπεσε από ύψος σχεδόν 10 μέτρων, καθώς βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του γηπέδου και η πτώση του καταγράφηκε από έναν άλλον θαυμαστή του τραγουδιστή, ο οποίος τραβούσε εκείνη τη στιγμή με το κινητό του βίντεο τον ποπ σταρ.

Η Μάριον Χόκινς, μητέρα του νεαρού μίλησε στη Sun για το ατύχημα και είπε ότι ο γιος της έζησε από θαύμα, ενώ εξήγησε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει το βίντεο που τον δείχνει να πέφτει από τέτοιο ύψος.

«Μακάρι να μην είχα δει το βίντεο. Το κάνεις εικόνα στο μυαλό σου, αλλά όταν το βλέπεις είναι τρομερό», είπε η 39χρονη και πρόσθεσε ότι ο Ντίλαν Γουντ βγήκε «σχετικά αλώβητος» από την πτώση του.

«Έπαθε διάσειση αλλά δεν έχει σπασίματα. Έχει μελανιασμένα μάτια, κάτι που νομίζω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι χτυπήθηκε το πρόσωπό του. Αιμορραγούσε η μύτη του. Πονάει στον ώμο αλλά δεν έχει σπάσει τίποτα», είπε.

Η Χόκινγκς εξομολογήθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει τον γιο της να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και περιέγραψε την επιβίωσή του, ως «το απόλυτο θαύμα».

«Δεν θα του επιτρέψω να κάνει ξανά τίποτα, που θα του προκαλέσει μελανιές ή χτυπήματα», είπε τέλος η Χόκινς.

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook