Θαύμα θαύμα δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑίοι και ΚουΚουέδες είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

θαύμα-θαύμα-δημοσκόπηση-συριζαίοι-κα-1110597

Η δημοσκόπηση είναι φωτογραφία της στιγμής, κάποιοι για να δικαιολογήσουν τυχόν αστοχίες που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Μόνο που η φωτογραφία εξαρτάται και από το φακό που χρησιμοποιείς, όπως λένε οι φωτογράφοι…

Ένα απολαυστικό σχόλιο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην efsyn.gr για τις δημοσκοπήσεις, αποκαλύπτει με καυστικό τρόπο κάποια παράδοξα (;) ευρήματα που βλέπουμε σε πολλές δημοσκοπήσεις του τελευταίου χρόνου. Όπως στην τελευταία της Marc βλέπουμε ότι το ένα τρίτο των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κι΄εγώ θα έλεγα. Γιατί τόσο τσιγκούνηδες; Βάλτε κάτι παραπάνω. Μήπως θα πληρώσετε φόρο ή κάποιο τέλος αν ας πούμε βάλετε 40%; Κι αν είστε περισσότερο γενναιόδωροι βάλτε και 45%. Και μακάρι να ήταν αλήθεια, γιατί η κυβέρνηση θα είχε πάρει θετικά μέτρα για τους πολίτες, μέτρα που δεν τα βλέπουμε και επομένως με κάποιο μαγικό τρόπο οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι ΚουΚουέδες έχουν θετική άποψη για την κυβέρνηση.

Το κείμενο του Δημήτρη Κανελλόπουλου έχει ως εξής:

Απολαυστική η δημοσκόπηση της Marc που βγήκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή το 35,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 36,8% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ κρίνουν θετικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Λογικό και αναμενόμενο, φυσικά και το 1/3 των ψηφοφόρων των δύο κομμάτων της Αριστεράς είναι ενθουσιασμένο με την κυβέρνησή μας. Είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν.

Αυτοί που το τερμάτισαν όμως, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση πάντα, είναι οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ. Ικανοποιημένο δηλώνει το 85,8%. Ούτε ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν δείχνει τόσο πάθος για τη Νέα Δημοκρατία.

Υπάρχει κι ένα μελανό σημείο στη δημοσκόπηση: ένα 6,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση.

 

One thought on “Θαύμα θαύμα δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑίοι και ΚουΚουέδες είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

  1. Τα Μεσκλα τα περιλάβανε στη δημοσκόπηση ? Ο δρόμος έχει πολλές …..στροφές και δεν πήγαμε !!!!
    Την Κρήτη την περιλάβανε στη δημοσκόπηση ? Έχει ……νερό γύρω γύρω και φοβόμαστε το υγρό στοιχείο λόγω……..χαρχαριδών !!!
    Την Ελλάδα την περιλάβανε στη δημοσκόπηση? Ναι ναι βεβαίως, όλη μέρα στην Ομόνοια τη βγάλαμε, μαυρίσαμε κάνοντας ηλιοθεραπεία μαζί τους ενώ μας απαντούσαν στην δημοσκόπηση !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook