Θαύμα για 61χρονο: Μετά από 154 ημέρες νοσηλείας κατάφερε να βγει από την ΜΕΘ

θαύμα-για-61χρονο-μετά-από-154-ημέρες-νοσηλ-1317189

Ένας 61χρονος που είχε νοσήσει με κορονοϊό τον Ιανουάριο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας πήρε εξιτήριο και νίκησε τον ιό μετά από 154 ημέρες.

Η περιπέτεια του 61χρονου Λαμιώτη, ξεκίνησε με τη διασωλήνωσή του στις 19 Ιανουαρίου, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο κορονοϊός. Ήταν η περίοδος εκείνη που ακόμα η μετάλλαξη Δέλτα δεν είχε δώσει πλήρως τη θέση της στην Όμικρον και υπήρχαν σοβαρά περιστατικά διαφόρων ηλικιών.

Σύμφωνα με το lamiareport, μαζί με την Ομάδα της ΜΕΘ, ο 61χρονος πάλεψε για ένα και πλέον μήνα όταν και βγήκε αρνητικός, όμως, η κατάστασή του παρέμενε εξαιρετικά σοβαρή. Γι’ αυτό και στις 24 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ, καθώς ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

Τελικά, το «θαύμα» έγινε και ο 61χρονος, το μεσημέρι της Τρίτης, αποχαιρέτισε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η δεύτερη οικογένειά του.

Επόμενος σταθμός, γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του, πλέον για να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όπως και προ κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook