Θάνατος Βρετανίδας στην Ικαρία – Σε κατάσταση σοκ ο σύντροφος της

θάνατος-βρετανίδας-στην-ικαρία-σε-κα-904846

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ικαρίας, μετά τον εντοπισμό της Νάταλι Κρίστοφερ, που έκανε διακοπές στο νησί, σε χαράδρα νεκρή.

Η Βρετανίδα αστροφυσικός αγνοούνταν από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου όταν έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε με το σύντροφο της για να πάει για τρέξιμο (Δείτε εδώ).

Η 34χρονη δεν γύρισε ποτέ και ο σύντροφος της θορυβήθηκε γιατί δεν σήκωνε το τηλέφωνο της. Αμέσως κάλεσε τις Αρχές που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδικοχαμένης τουρίστριας συμμετείχαν και πάρα πολλοί εθελοντές.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Βαγγέλης Κριαράς ο οποίος διατηρεί επιχείρηση και ξενοδοχείο στην Ικαρία. Από την πρώτη στιγμή, συμμετείχε στην έρευνα…«χτενίζοντας» τις περιοχές από όπου είχε περάσει η αδικοχαμένη νεαρή.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο newsbeast.gr τόνισε ότι το μοιραίο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νάταλι Κρίστοφερ ήταν αρκετά δύσβατο. «Από το συγκεκριμένο σημείο δεν είχαμε περάσει. Είχαμε περάσει γύρω από εκεί. Είναι πολύ μεγάλη περιοχή, δύσβατη περιοχή».

«Σοκαρισμένο το παλικάρι. Ήλθε για διακοπές και του βγήκαν ξινές»

Ο Βαγγέλης μιλούσε και με τον σύντροφο της κοπέλας που βίωσε την αγωνία για την τύχη αλλά και την απογοήτευση από το τραγικό τέλος. «Ο σύντροφος της το πήρε βαριά. Χάλια. Σοκαρισμένο το παλικάρι. Ήλθε για διακοπές και του βγήκαν ξινές.

Εδώ είναι ακόμα γιατί σήμερα την έβγαλαν την κοπέλα από το ρέμα. Εκείνος συμμετείχε στις έρευνες που έκανε η αστυνομία και κάποια στιγμή ήλθε και μαζί μας και έψαχνε μέσα στα βάτα» τόνισε στο newsbeast.gr.

«Έχω να δω τα παιδιά μου 2,5 μέρες»

Ο ίδιος τονίζει ότι οι εθελοντές πήραν πολύ σοβαρά την έρευνα. Ο Βαγγέλης κάθε μέρα μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές παρατούσαν τη δουλειά τους για να συμμετέχουν στις έρευνες.

«Έχω να δω τα παιδιά μου 2,5 μέρες. Πως μπορείς να κοιμηθείς όταν ξέρεις ότι μία κοπέλα αγνοείται» τόνισε στο newsbeast.gr.

«Όλοι ελπίζαμε ότι είναι ζωντανή»

Όπως λέει, όλοι ήταν αισιόδοξοι μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 7 Αυγούστου που η Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε νεκρή. «Όλοι ελπίζαμε ότι είναι ζωντανή, έστω τραυματισμένη. Γιατί ξέραμε ότι ήταν αθλήτρια και ότι και δυο βράδια να μείνει μείνει έξω μπορεί και να την έβγαζε λόγω δυνατού οργανισμού.

Να έχει τραυματιστεί και απλά η γυναίκα να μην μπορεί να ανταποκριθεί, να μην μπορεί να μιλήσει, να κάνει κάποιο σινιάλο, να είναι το κινητό της πεσμένο 5 μέτρα μακριά της και να μην μπορεί να το πιάσει.

Μου φαίνεται πως όταν βρέθηκε νεκρή, ο σύντροφος ανέβηκε για να την αναγνωρίσει. Ήταν σοκαρισμένος, στενοχωρημένος, πολύ βαρύς… όπως θα ήταν κάποιος που έχασε τον άνθρωπο του».

«Χρειαζόμαστε δωρεές. Θα την είχαμε βρει σε δυο ώρες»

Ο ίδιος εξηγεί ότι ήταν δύσκολη η επιχείρηση και τονίζει ότι πρέπει να βοηθιούνται και οι εθελοντές με δωρεές.

«Καλό είναι οι φορείς, δημόσιοι, ιδιώτες, σωματεία αν μπορούν να κάνουν δωρεές στα κλιμάκια των εθελοντών εξοπλισμό. Σήμερα μας έκαναν δωρεά ένα φουσκωτό το οποίο μας έλειπε. Χρειαζόμαστε οχήματα. Όλες οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες. Αν είχαμε εμείς σαν κλιμάκιο μία θερμική κάμερα θα την είχαμε βρει μέσα σε δυο ώρες».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook