Θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο: Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο – Πως καταρρίπτεται το «λυμένο χειρόφρενο» | Video

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού τροχαίου της Γαύδου, με τη νεαρή Κορίνα να χάνει τη ζωή της υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Η Ευτυχία Πενταράκη εξασφάλισε για το zarpanews.gr την έκθεση της αστυνομίας για το θανατηφόρο συμβάν, με τους αστυνομικούς να δοκιμάζουν στην πράξη την εκδοχή του 40χρονου οδηγού που επιβίωσε της πτώσης, καταρρίπτοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου.

Παράλληλα, καμία εκδοχή από όσες ισχυρίστηκε ο οδηγός δεν ευσταθεί, επισήμανε στο zarpanews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, αναφερόμενος και στα καθίσματα, που δεν ήταν σε ύπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση του οδηγού και ελαφρώς πίσω της κοπέλας συνοδηγού.

Ακόμη, πρόσθεσε σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας:

-Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε κάποια άλλη σχέση, πιθανώς συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες.

-Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικός υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Αναφορικά με την εγκληματική καθυστέρηση των αρχών που πιθανώς κόστισαν και την ζωή της νεαρής κοπέλας, έδειξε ιδιαίτερα αγανακτισμένος με τη συνεχή μεταβίβαση των ευθυνών, επισημαίνοντας οτι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα έχεις δευτέρα και μιζάρεις φεύγεις μπροστά ναι η όχι; Επίσης στη Γαύδο ξημερώματα στο σημείο εκείνο ένας άντρας και μια γυναίκα σε ένα αμάξι μέσα δεν μπορεί να πήγαν για πολλούς λόγους.

    • Υποτίθεται ότι η τροχαία δοκίμασε το σενάριο με αυτοκίνητο 1800cc δηλαδή 400cc παραπάνω απ’ αυτό του περιστατικού. Λένε οτιυπάρχει σωλήνας ύδρευσης/άδρευσης εκεί, θα πρέπει το αυτοκίνητο να είχε φόρα (πχ να έφυγε ευθεία προς το γκρεμό επειδή ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι, κάτι πολύ λογικό αν είσαι ντραγκαρισμένος). Πριν σχολιάσετε κάν’ τε ένα “κόπο” να διαβάσετε τα μέχρι τώρα πορίσματα/άρθρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ