Θανάσης Ευθυμιάδης: Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου

Το «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας, συνάντησαν τον Θανάση Ευθυμιάδη ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και για το μυστικό της ευτυχίας.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του.

«Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση αν συνεχίζω η βρω άλλη λύση και ξυπνήσαν οι φωνές των προγονών. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο & τέλειωσε ο φόβος», δήλωσε συμπληρωματικα.

Για τους ανθρώπους που απομάκρυνε από τη ζωή του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης τόνισε πως, «πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία, έφτασα στην κορυφή, αλλά που είναι η ευτυχία; Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου, «φίλοι» που σε φόρτωναν με την μιζέρια τους».

Για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA , Dolce Vita, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Έκανα το «dolce vita» και έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ντοκιμαντέρ που ετοιμαζει και το οποίο θα προβληθεί στο MEGA.

«Θα κάνω στο MEGA το ντοκιμαντέρ «Ρίζες», ήθελα να κάνω κάτι χρήσιμο που δεν θα τροφοδοτεί τον φόβο», κατέληξε.

megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ