Θανάσης Αντετοκούνμπο: Το μόνο που θέλει όταν επιστρέψει στην Ελλάδα είναι… αντικριστό και γαλακτομπούρεκο

θανάσης-αντετοκούνμπο-το-μόνο-που-θέλ-1256077

Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πριν από την παρέλαση των Μπακς στο Μιλγουόκι.

Ο ίδιος εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για… αντικριστό και γαλακτομπούρεκο. Λίγο πριν ξεκινήσει ο εορτασμός στο Μιλγουόκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που ήταν από τους μεγάλους άτυχους λόγω του ότι δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Game 6, όπου οι Μπακς κατέκτησαν το πρωτάθλημα απέναντι στους Σανς, παρουσιάστηκε αρκετά… ορεξάτος σε Live Instagram!

«Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα, να καθίσω 10 ώρες στο μπαλκόνι και να παραγγείλω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο!» έλεγε ο χαμογελαστός Θανάσης, ο οποίος δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Με εξαίρεση τον πρώτο γύρο, ήμασταν πίσω σε όλες τις σειρές και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Μάλιστα, ήθελε να είχε πάρει η Εθνική την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γιατί, όπως είπε, «έτσι όπως κατακτήσαμε τώρα το πρωτάθλημα, έπρεπε να πηγαίναμε απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εκεί να δεις με τι ψυχολογία θα μπαίναμε μέσα…», ενώ, όσον αφορά το εορταστικό κλίμα, ζητούσε προτάσεις! «Θέλω ιδέες για να το γιορτάσω! Μπουζούκια; Είναι ανοικτά τώρα στην Ελλάδα; Θέλω να πάω πίσω στα Σεπόλια, να δω τους φίλους μου και να το γιορτάσουμε. Θα τα σπάσουμε όλα στην Αθήνα! Και στα Μέγαρα μαζί με τον G-Papa (σ.σ. Γιώργο Παπαγιάννη)».

Όσο για τον ίδιο και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στο Game 6; «Όχι, δεν λυπήθηκα καθόλου. Μιλάμε για την ομάδα τώρα. Για μια ολόκληρη πόλη. Όχι για μένα. Προσωπικά, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματά μου».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook