Θα του έπαιρναν το σπίτι για 15.000 ευρώ – Χανιώτης με δυο παιδιά γλίτωσε από πλειστηριασμό

θα-του-έπαιρναν-το-σπίτι-για-15-000-ευρώ-χα-1565795

Τον πλειστηριασμό της πρώτης του κατοικίας γλίτωσε ένας Χανιώτης πατέρας δυο παιδιών, λόγω οφειλών σε τράπεζες, ύψους 15.000 ευρώ. Ο εν λόγω Χανιώτης αναζήτησε βοήθεια από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης και τελικά κατάφερε να αποφύγει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του και να ενταχθεί σε σχετική ρύθμιση.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

«»Ανάσα» για οικογένεια οφειλετών και δικαίωση της Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, υπήρξε το αποτέλεσμα ύστερα από μια σειρά διαπραγματεύσεων της Ένωσης ,με την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων (servers), όπου δόθηκε αναστολή σε προγραμματισμένο πλειστηριασμό στην κύρια κατοικία ,για 15.000 ευρώ περίπου οφειλής , υπερχρεωμένου καταναλωτή, που είχε προγραμματιστεί στις 25/1/2023.

Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού της κατοικίας ήταν 95.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Πρόκειται για οικογενεια με δύο ανήλικα παιδιά, ,της οποίας και οι δύο σύζυγοι εργάζονται , δεν ανήκουν στους ευάλωτους οικονομικά οφειλέτες , έχουν όμως πλείστα κοινωνικά κριτήρια.

Ο σύζυγος υπήρξε οφειλέτης σε μία τράπεζα, με καταναλωτικό δάνειο, με υπόλοιπο οφειλής γύρω στα 15.000 ευρώ ακαθάριστα, το δάνειο του πουλήθηκε, σε funds και το funds, ενεργοποίησε τα αναγκαστικά μέτρα και μάλιστα το χειρότερο να βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία του οφειλέτη, για χρέος 15.000 ευρώ.

Παρά ταύτα, με την Εξωδικαστική διαμεσολάβηση και παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, υπήρξε επίσημα η αναστολή του πλειστηριασμού, η οποία πιστοποιήθηκε από σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 12-1-2023 του funds και επιδόθηκε στον οφειλέτη στις 16-1-1023 από την δικαστική Επιμελήτρια του Εφετείου Κρήτης.

Τέλος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης από το 2010, παρέχει στους οφειλέτες καταναλωτές , δανειολήπτες , υποστήριξη και συμβουλευτική, για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους, προς οποιονδήποτε πιστωτή, funds, τράπεζες ,ιδιώτες ,ταμεία.

Καλούνται λοιπόν οι καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν άμεσα, με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας κλείνοντας ραντεβού: τηλ.2821092306 2821092666 και [email protected]».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook