Θα τον πάρει τελικά τον Χανιώτη γιατρό η Μαρία Ηλιάκη – Τι απάντησε στις φήμες για γάμου

θα-τον-πάρει-τελικά-τον-χανιώτη-γιατρό-891896

Αναμφισβήτητα διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της ενώ τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο αφού ζει έναν τρελό έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της.

Η παρουσιάστρια και fashion blogger Μαρία Ηλιάκη πριν λίγο καιρό είχε παρενέβη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε με την εδώ και χρόνια φίλη της Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας πλάκα. Η πλάκα αυτή είχε επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στον δήθεν επικείμενο γάμο της Μαρίας Ηλιάκη με τον Χανιώτη γυναικολόγο σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και μάλιστα η μέλλουσα νύφη έλεγε με χιούμορ «Παντρεύομαι και χρειάζομαι τα σανδάλια του Κρατερού και το νυφικό της Κατερίνας».

Από εκεί και μετά άρχισαν και τα δημοσιεύματα που ήθελαν Ηλιάκη και Μανουσάκη να ετοιμάζουν με χαρά την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.

Τώρα, όμως, η Μαρία απάντησε σε ερωτήσεις των followers της και μας ενημέρωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα το πάρει το παλικάρι. Πότε παντρεύεται; Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους για την προσωπική της ζωή!

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook