Θα συνεχίσει να στηρίζει το ΔΗΠΕΘΕΚ ο Δήμος Χανίων

θα-συνεχίσει-να-στηρίζει-το-δηπεθεκ-ο-δ-1123962

Εκπροσώπους από το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕΚ, καθώς και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Χανίων, το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, η πρόεδρος του Δ.Σ. Σοφία Μαλανδράκη, ο αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χανίων, Γιάννης Γιαννακάκης, ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Μιχελογιάννης και η Καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου, Έφη Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Χανίων, ενημερώθηκε για την πορεία του ΔΗΠΕΘΕΚ μέσα στην πανδημία, τις δράσεις που επανασχεδιάστηκαν μετά το lockdown, καθώς και τους σχεδιασμούς και τον προγραμματισμό για την προσεχή καλλιτεχνική περίοδο.

Παράλληλα, εκφράστηκε από κοινού το ζήτημα, το Θέατρο να λάβει την στήριξη που του αρμόζει, καθώς έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων, ολοκληρωμένων φορεών Πολιτισμού όλης της Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε πως, “το ΔΗΠΕΘΕΚ είναι ένας από τους βασικούς πνεύμονες παραγωγής Τέχνης με παγκρήτια εμβέλεια και δικαιωματικά θα πρέπει να έχει την προσοχή που του αξίζει. Ακόμα και στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, το Θέατρο παραμένει το πνευματικό στήριγμα της κοινωνίας και, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, καταφέρνει να επιτελεί το σημαντικό καθήκον του. Ο Δήμος Χανίων θα εξακολουθήσει να στηρίζει έμπρακτα το Θέατρο ως βασικός μέτοχός του, ώστε το ΔΗΠΕΘΕΚ να παραμείνει στην ανοδική του πορεία. Όλοι οι συμμέτοχοί του, θα πρέπει να διασφαλίσουμε με μεγαλύτερη δυναμική, ότι το ΔΗΠΕΘΕΚ θα συνεχίσει να «τροφοδοτεί» με πολιτισμό υψηλού επιπέδου, τους πολίτες της Κρήτης”.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook