«Θα σε σκοτώσω»: Απειλούν τον 19χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

θα-σε-σκοτώσω-απειλούν-τον-19χρονο-πο-1571118

O 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για περιστατικά κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου», δέχεται απειλές για τη ζωή του

Απειλές για τη ζωή του δέχεται, όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή (27/11), ο 19χρονος που κατήγγειλε περιστατικό κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου», επικεφαλής της οποίας είναι ο πατέρας Αντώνιος, και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τη μη κυβερνητική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», ο 19χρονος δέχτηκε ένα μήνυμα, με το οποίο άγνωστος τον απειλεί, επισημαίνοντας πως αν ο νεαρός δεν πάρει πίσω τα όσα ισχυρίστηκε, τότε ο αποστολέας του μηνύματος θα βάλει άτομα να του κάνουν κακό – «θα σε σκοτώσω».

Το συγκεκριμένο μήνυμα έγραφε το εξής: «Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις όλα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το πού μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μ… που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… Να ξέρεις, δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω!».

Για «κατασκευασμένα σενάρια» κάνει λόγο ο πατέρας Αντώνιος

Εν τω μεταξύ, κύκλοι του πατέρα Αντώνιου διαψεύδουν τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Πρόκειται για μια κακή κατασκευή», αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ALPHA, που μεταδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (26/11).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το περιβάλλον του – μέχρι πρότινος – επικεφαλής της ΜΚΟ υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες θα καταπέσουν. Ωστόσο, θεωρούν βέβαιο ότι θα προκύψουν και άλλες καθώς πρόκειται για «στημένη» υπόθεση σε βάρος τους. Από την πλευρά του, ο πατέρας Αντώνιος σε δήλωσή του στον προαναφερθέντα τηλεοπτικό σταθμό επέμεινε πως «όλα είναι ψέματα» και πως δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

«Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ό,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα, είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, για τα οποία είναι όλο το έργο μου στην εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας Αντώνιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook