Θα πάει στους γονείς του 18χρονου Ρομά ο υπουργός;

θα-πάει-στους-γονείς-του-18χρονου-ρομά-ο-1084868

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει δεχθεί έντονη κριτική για την πρωτοβουλία του, την περασμένη Κυριακή, να επισκεφθεί τους 7 αστυνομικούς που απολογούνται σήμερα μετά την εμπλοκή τους στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Βεβαίως, από την πρώτη στιγμή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ξεκαθαρίσει ότι η επίσκεψή του ήταν «ανθρώπινη» και πως δεν είχε κανέναν συμβολισμό εμπλοκής στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάντως, τώρα που τα ηχητικά ντοκουμέντα μάλλον παραπέμπουν σε αστυνομικούς-πιστολέρο και πάντως όχι σε αμυνόμενους και φοβισμένους για τη ζωή τους άντρες, μένει να φανεί αν ο Θεοδωρικάκος θα «τολμήσει» να κάνει άλλη μία «ανθρώπινη» επίσκεψη: στους γονείς του άτυχου 18χρονου, που έπεσε νεκρός από τις 38 (!) σφαίρες των αστυνομικών…

One thought on “Θα πάει στους γονείς του 18χρονου Ρομά ο υπουργός;

  1. Ο/Η Ο κουμουνιστής δεν αλλάζει μέχρι να πεθάνει, το σούργελο υπουργός είναι ένας επικινδυνος κομμουνιστής ! λέει:

    Δεν είχα αμφιβολία ότι θα πήγαινε το σούργελο κουμμούνι και θα εκπλαγώ αν δεν μεταφέρει τα συλλυπητήρια της κομμουνίστριας σαυρόμουρης προέδρου της δημοκρατίας ! Αυτά να τα θυμάστε Έλληνες στις εκλογές. Ο κρητικοπιθηκος κρυφοκουμούνιστ´ης μητσοτακης έχει μαζέψει ολους τους συντρόφους γύρω του και εξευτελίζει, καταστρέφει, βασανίζει και εξαφανίζει την Ελληνική φυλή ! Οποιος κάνει οι δεν καταλαβαίνει είναι άξιος της τύχης του ! Αν είναι έτσι οι πατριώτες προθυπουργοί, τότε πως είναι οι εχθροί ? Σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί αλλά η καθημερινή καταστροφή της χώρας και του λαού συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό ! Ξυπνήστε πριν είναι αργά και για σας και τα παιδιά σας ! Όχι σε ολους τους πολιτικούς και τα κόμματα που μπήκαν στην Βουλή μετά το 74. Ήταν οίκοι προδότες και ανθελληνες, για αυτό φτάσαμε να μην έχουμε να φάμε ! Μέχρι ποτέ θα το δεχωμαστε ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook