Θα μπορείτε να βρίσκετε τις βλάβες του αυτοκινήτου με… app στο κινητό

θα-μπορείτε-να-βρίσκετε-τις-βλάβες-του-1116853

Το πρόγραμμα καταγράφει θορύβους από το αντίστοιχο όχημα και τους συγκρίνει με αποθηκευμένα μοτίβα ήχου. Σε περίπτωση ασυμφωνιών, η εφαρμογή χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να προσδιορίσει το πρόβλημα και πως αυτό μπορεί να επιλυθεί.

Το πιο αγαπημένο οικογενειακό ήρθε πιο οικονομικό και σύγχρονο! Δες το τώρα

Με αυτόν τον τρόπο, το “Sound Analyzer” συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη συντήρηση του οχήματος, μειώνει το χρόνο που περνά ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο και επιτυγχάνει ακόμη υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης πελατών.

Ο Stanislav Pekar, Επικεφαλής τoυ After Sales της Skoda, δήλωσε: «Το Sound Analyzer είναι ένα πρωταρχικό δείγμα των νέων ευκαιριών που μπορεί να δημιουργήσει η ψηφιοποίηση της φίρμας, ακόμη και τον τομέα της μεταπώλησης. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε με συνέπεια τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών ακόμη περισσότερο”.

Η εφαρμογή “Sound Analyzer” χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αξιολογεί αξιόπιστα, καθαρά και γρήγορα την τρέχουσα κατάσταση της φθοράς ανταλλακτικών και να ειδοποιεί τους τεχνικούς για οποιαδήποτε απαιτούμενη συντήρηση.

Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα εξετάζει διάφορες παραμέτρους για συγκεκριμένα οχήματα και αναλύει το προφίλ χρήσης του αντίστοιχου αυτοκινήτου. Για το σκοπό αυτό, το Sound Analyzer καθιστά ακόμη πιο εύκολο για τους τεχνικούς να εκτελούν ακριβή διάγνωση σε ένα όχημα, καθώς θα χρειαστούν μόνο ένα τυπικό smartphone ή tablet για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

Αν και το πρόγραμμα είναι περίπλοκο, η λειτουργία του είναι διαισθητική: οι ήχοι που γίνονται ενώ το όχημα βρίσκεται σε λειτουργία μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας smartphone. Το λογισμικό είναι ήδη σε θέση να αναγνωρίσει δέκα μοτίβα – με ακρίβεια πάνω από 90% συμπεριλαμβανομένου του συστήματος διεύθυνσης, του κλιματισμού και του αυτόματου κιβωτίου (DSG).

Η εφαρμογή smartphone δοκιμάστηκε σε 14 χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Αυστρίας και της Γαλλίας – από τον Ιούνιο του 2019. Συνολικά 245 έμποροι της Skoda συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα. Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής ψηφιοποίησης της Skoda.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook