Θα μας τρελάνει… «Δική μου επιλογή ο Λιγνάδης» μας λέει σήμερα η Μενδώνη | Video

θα-μας-τρελάνει-δική-μου-επιλογή-ο-λι-1185045
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Την ώρα που όλη η Ελλάδα ψάχνει να μάθει ποιου επιλογή ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κι αφού προηγουμένως απέφυγαν ν’ απαντήσουν τόσο η Λίνα Μενδώνη κατά τη διάρκεια της περιβόητης εκείνης συνέντευξης Τύπου που μιλούσε με υποβολέα, όσο και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από σχετική ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, τώρα η υπουργός Πολιτισμού μας λέει ξεκαθαρίζοντας «ακόμα μια φορά» ότι ήταν αποκλειστικά δική της επιλογή.

Εμείς δεν θυμόμαστε να το έχει πει ξανά. Το λέει για πρώτη φορά και υπό το βάρος των φημών ότι υπεύθυνος γι την επιλογή Λιγνάδη είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ακόμα μια φορά ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή. Δική μου. Τον επέλεξα αποκλειστικά με καλλιτεχνικά κριτήρια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ιδρυτικό νόμο του Εθνικού Θεάτρου.

Ο προηγούμενος καλλιτεχνικός διευθυντής που εσείς ορίσατε, είπε κατά την παράδοση – παραλαβή ότι θεωρεί εξαιρετική στιγμή να τον διαδέχεται και τον χαρακτήρισε ταλαντούχο άνθρωπο.

Ο Λιβαθηνός τα είπε αυτά. Επί ΣΥΡΙΖΑ ο Λιγνάδης κάθε χρόνο είτε σκηνοθετούσε, είτε πρωταγωνιστούσε ή έκανε και τα δύο σε παραστάσεις στο Εθνικό», είπε χαρακτηριστικά.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook