Θα μας πει κανείς τελικά τι συνδέει τον Φουρθιώτη με το επιτελείο του Μητσοτάκη;

θα-μας-πει-κανείς-τελικά-τι-συνδέει-τον-1215135

Ερωτήματα για τη σχέση Φουρθιώτη – κυβέρνησης Μητσοτάκη θέτει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Ακόμα και προφυλακισμένος, ο »γνωστός μάνατζερ» συνεχίζει να αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, τον κ. Οικονόμου και την κα Νικολάου», τονίζει σε ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και παραθέτει βίντεο με τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Θα μας πει κανείς τελικά τι συνδέει τον Φουρθιώτη με το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη και γιατί είχαν αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα τη φύλαξή του;», διερωτάται ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Οφείλω να πω ότι τα σωφρονιστικά ιδρύματα, το έργο το όποιο έχει κάνει το υπουργείο ο κος Οικονόμου και η κα Νικολάου και μάλιστα σε μία πολύ μεγάλη φυλακή όπως είναι ο Κορυδαλλός, είναι εξαιρετικό.

Μία φυλακή που διοικείται από μία διευθύντρια με 1.700 κρατούμενους, με τους αρχιφύλακες τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, είναι μία εξαιρετική δουλειά, μια εξαιρετική προσπάθεια.

Αξίζουν συγχαρητήρια οι υπάλληλοι που έρχονται από το πρωί στις 6 και φεύγουν το βράδυ, κοιτάνε έναν-έναν τον κάθε κρατούμενο.

Δε θέλω να φύγω» και θα σεβαστώ τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook