Θα αναβαθμίσει το ΕΣΥ ο Μητσοτάκης με τον Πλεύρη και την Γκάγκα;

θα-αναβαθμίσει-το-εσυ-ο-μητσοτάκης-με-τ-1691681

Και όχι ο Τσίπρας με τον Ηλιόπουλο και τον Γεροτζιάφα;

Ένα από τα μπαλαμούτια του Κυριάκου Μητσοτάκη σ αυτές τις εκλογές είναι ότι αποτελεί «όραμά του» η αναβάθμιση του ΕΣΥ.

Πρόκειται για θράσος από τον άνθρωπο που το οδήγησε σε κατάρρευση και χωρίς την αυταπάρνηση του προσωπικού του δεν θα υπήρχε.

Ο Μητσοτάκης θέλει τα νοσοκομεία ΝΠΙΔ, χωρίς πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών του ΕΣΥ. Με εισβολή ιδιωτών και διευκόλυνση της κερδοσκοπίας από τους κλινικάρχες.

Συνέθλιψε τις δομές του ΕΣΥ, μείωσε το προσωπικό, απαξίωσε τις υποδομές, αποδόμισε την πρωτοβάθμια περίθαλψη, με αποτέλεσμα το χειρότερο για έναν πολίτη σήμερα είναι να χρειαστεί περίθαλψη και δεν μπορεί να πληρώσει ..

Ωστόσο ο άνθρωπος που δεν μπήκε ποτέ- ο ίδιος και η οικογένειά του-σε δημόσιο νοσοκομείο παριστάνει το θιασώτη του δημοσίου συστήματος υγείας και υπόσχεται να το ενισχύσει.

Με ποιους; Με τον Πλεύρη και την Γκάγκα που το διέλυσαν, με νόμους, κομματικές διοικήσεις στα νοσοκομεία και κακοδιαχείριση;

Μπορεί να στηρίξει το ΕΣΥ η Δεξιά, με την ιδεολογία που έχει και με τα βιογραφικά όσων δεν μπορεί ο Τσίπρας με τους διεθνώς κορυφαίους Οθωνα Ηλιόπουλο και Γρηγόρη Γεροτζιάφα;.

Θα οργανώσει τη δημόσια Υγεία η ΝΔ που ορκίζεται στον τον ιδιωτικό τομέα και στην κάθε Νοβάρτις και δεν θα το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με προσωπικότητες που δεν έχουν μόνο γνώση, αλλά και πίστη στο δημόσιο χαρακτήρα της υγείας;

Οποιος θέλει συγκρίσεις ας τις κάνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook