«Θα αγοράσω και την Coca-Cola για να της ξαναβάλω κοκαΐνη» – Χαμός με τη δήλωση του Έλον Μασκ

θα-αγοράσω-και-την-coca-cola-για-να-της-ξαναβά-1433172

Χαμό προκάλεσε η ανάρτηση του Έλον Μάσκ στο Twitter, στα χέρια του οποίου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η δημοφιλής πλατφόρμα, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος που δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις μέσω του νέου του αποκτήματος, ανακοίνωσε με εντόνως σαρκαστική διάθεση ότι είναι ότι είναι έτοιμος να αγοράσει και την… Coca-Cola για να της προσθέσει ξανά κοκαΐνη!

«Η επόμενη κίνηση θα είναι να αγοράσω την Coca-Cola για να ξαναπροσθέσω την κοκαΐνη», έγραψε o Μασκ προκαλώντας καταιγισμό αντιδράσεων και σχολίων!

Σημειώνεται ότι η Coca-Cola εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου του 1886 από τον Τζον Στιθ Πέμπερτον (John Pemberton), αρχικά προοριζόμενη ως φάρμακο. Ο Πέμπερτον ξεκίνησε να ψάχνει στα λιμάνια της Σαβάννα της πολιτείας Τζόρτζια, αναζητώντας το ιδανικό μείγμα φρέσκων συστατικών και μπαχαρικών από όλο τον κόσμο. Τελικά, τον Μάιο του 1886 δημιούργησε στο εργαστήριό του την Coca-Cola.

Όταν το πείραμα ολοκληρώθηκε, το πήγε στο φαρμακείο του Τζέικομπς, που βρισκόταν λίγο παρακάτω. Εκεί πρόσθεσαν στο μείγμα ανθρακούχο νερό και το έδωσαν στους πελάτες να το δοκιμάσουν. Όλοι συμφώνησαν ότι αυτό το νέο αναψυκτικό, το οποίο στην αρχική μορφή του και ως το 1903 περιείχε και ποσότητα κοκαΐνης, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Έτσι, το φαρμακείο του Τζέικομπς άρχισε να το πουλά προς πέντε σεντς το ποτήρι. Ο λογιστής του Πέμπερτον, Φρανκ Ρόμπινσον, έδωσε στο μείγμα το όνομα Coca-Cola και το έγραψε με τον χαρακτηριστικό γραφικό του χαρακτήρα. Αυτός είναι ο λογότυπος που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook