Τέσσερις λόγοι για τους οποίους ένας άνδρας επιστρέφει μετά από ένα χωρισμό

τέσσερις-λόγοι-για-τους-οποίους-ένας-ά-627419

Η περίοδος του χωρισμού ενός ζευγαριού μπορεί να είναι δύσκολη και για τους δύο ή για έναν από τους δύο.

Κάποιες φορές μάλιστα, είτε η γυναίκα είτε ο άνδρας επιστρέφουν στη σχέση για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Για ποιους λόγους, άραγε, μπορεί να επιστρέψει ένας άνδρας;

1. Μετάνιωσε για το λόγο του χωρισμού

Αν η απόφαση του χωρισμού ήταν δική του, μπορεί απλά να το μετάνιωσε μετά από λίγες μέρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ο χωρισμός επήλθε μετά από έναν τσακωμό για πολύ συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι αποτέλεσμα ουσιαστικών διαφορών στη σχέση.

2. Το σεξ

Όταν ένας άντρας δεν είναι σεξουαλικά ικανοποιημένος μπορεί να αισθάνεται απογοήτευση. Αυτό ισχύει ειδικά αν η σχέση που είχε ήταν σταθερή και ενδεχομένως μακροχρόνια. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλει να επιστρέψει απλά και μόνο για να ικανοποιήσει τη σεξουαλική του διαθέση. Όταν κανείς παραμένει για πολλά χρόνια ζευγάρι με ένα άτομο, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά σε νέα δεδομένα όσον αφορά αυτό τον τομέα.

3. Φοβάται να κάνει νέα αρχή

Το να ξαναρχίσει από την αρχή και να γνωρίσει μια νέα γυναίκα, καμιά φορά είναι ταλαιπωρία για τους άντρες. Κάποιοι αρέσκονται στο φλερτ και τα πρώτα ραντεβού, άλλοι πάλι βαριούνται ή φοβούνται να εξερευνήσουν το «νέο.» Προτιμούν να επιστρέψουν στην άνεση της παλιάς τους ζωής που τους παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα – ενίοτε και βαρεμάρα.

4. Οι γονείς του

Αν η σχέση ήταν μακροχρόνια, προφανώς είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις. Αν λοιπόν είναι άτομο που ακούει τους γονείς του και επηρεάζεται, αν εκείνοι του πουν να ξανασκεφτεί τη σχέση που άφησε πίσω του, εκείνος πράγματι θα υπολογίσει τη γνώμη τους και πιθανόν να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook