Τέσσερα μυστικά των stylish γυναικών που όλες πρέπει να γνωρίζουμε

τέσσερα-μυστικά-των-stylish-γυναικών-που-όλε-1222321

Μία κομψή γυναίκα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Όλες έχουμε εντυπωσιαστεί από αυτή την συνάδελφο, φίλη ή γνωστή μας, που είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή και η million dollar question που θέλουμε να της κάνουμε είναι: «μα πώς τα καταφέρνεις;». Σίγουρα μέσα σε όλη αυτή την τρελή καθημερινότητα που ζούμε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να είμαστε πάντα “στην τρίχα”. Υπάρχουν ωστόσο κάποια βασικά βήματα που όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε και τα οποία θα μας δώσουν extra πόντους αυτοπεποίθησης!

Αυτά είναι, λοιπόν, κάποια από τα μυστικά των πιο stylish γυναικών:

Ετοιμάζουν τα σύνολά τους από το προηγούμενο βράδυ. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε το κατάλληλο outfit με την ησυχία μας και όχι τρέχοντας πανικόβλητες τελευταία στιγμή, για να καταλήξουμε στο χιλιοφορεμένο μας τζιν. Έτσι, θα επιλέγετε πάντα το σωστό σύνολο για κάθε περίσταση και θα αξιοποιείτε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Extra tip: δεν ξεχνάμε να σιδερώνουμε τα ρούχα που το χρειάζονται.

Έχουν πάντα περιποιημένα άκρα. Ένα προσεγμένο manicure/pedicure αποπνέει κομψότητα και συμπληρώνει κάθε μας εμφάνιση. Ακόμη και αν δεν προλαβαίνετε να επισκεφθείτε την αγαπημένη σας nail artist, φροντίστε τα νύχια σας να είναι καθαρά και περιποιημένα.

Είναι πάντα ενυδατωμένες. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα, καθώς αυτό είναι που θα σας κάνει κυριολεκτικά να λάμπετε. Και βέβαια το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η ενυδάτωση γίνεται από μέσα προς τα έξω, οπότε πουθενά χωρίς το νεράκι μας ανά χείρας! Τώρα είναι μάλιστα η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε μία bottle bag, που αποτελεί το απόλυτο statement accessory της σεζόν.

Δεν υιοθετούν όλα τα trends. Μια κομψή γυναίκα που γνωρίζει το στυλ και το σώμα της δεν υποκύπτει σε κάθε νέα τάση. Ενημερώνεται και παρακολουθεί τα πάντα, αλλά τελικά επιλέγει τα items, που θα αναδείξουν την σιλουέτα και την προσωπικότητά της. Επομένως, μπορεί η αγαπημένη σας influencer να φόρεσε ένα φόρεμα που σας άρεσε πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και στο δικό σας σωματότυπο!

Instyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook