Τέσσερα εκατομμύρια Ν. Κορεάτες είδαν το ντοκιμαντέρ για την Κρήτη

τέσσερα-εκατομμύρια-ν-κορεάτες-είδαν-857177

Ολοκληρώθηκε η δράση παραγωγής και προβολής σειράς περιηγητικών ντοκιμαντέρ για ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Κρήτης από το κρατικό κορεατικό κανάλι KBS2TV.

Τα ντοκιμαντέρ μεταδόθηκαν στο πλαίσιο της εκπομπής “The Mountain”, η οποία προβάλλεται ανελλιπώς από το 2006 και αποτελεί σημείο αναφοράς στην Κορέα για τον χώρο που καλύπτει.

Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων μετάβασης στην Ελλάδα πληρώθηκε από το κορεατικό κανάλι, ενώ ο ΕΟΤ κάλυψε τη δαπάνη του αεροπορικού εισιτηρίου Θεσσαλονίκης-Κρήτης και οι Περιφέρειες Θεσσαλίας και Κρήτης τη φιλοξενία και τους οδηγούς πεζοπορίας.

Παρήχθησαν τρεις ημίωρες εκπομπές, οι οποίες προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις 23/6, 30/6 και 7/7 με τηλεθέαση 4,3%, 3,9% και 4,2% αντιστοίχως (επί του συνολικού πληθυσμού των 50 εκατομμυρίων Κορεατών).

Το κάθε επεισόδιο προβλήθηκε σε επανάληψη άλλες τρεις φορές, με συνολική κατά μέσο όρο τηλεθέαση (για τις 4 προβολές του κάθε επεισοδίου) η οποία εκτιμάται από το κανάλι στο 8% ή 4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Νότια Κορέα είναι μια χώρα στην οποία η ορεινή πεζοπορία αποτελεί εξαιρετικά δημοφιλή ομαδική δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου, καθώς υπολογίζεται ότι υπάρχουν 18 εκατομμύρια ενεργοί πεζοπόροι, στους οποίους και απευθύνεται η εν λόγω εκπομπή.

Πηγή: neakriti.gr

One thought on “Τέσσερα εκατομμύρια Ν. Κορεάτες είδαν το ντοκιμαντέρ για την Κρήτη

  1. Βεβαίως να έρθουν να δουν τις ανεμογεννήτριες στη θέση των δασών , τα σκουπίδια σε κάθε απόμερη πλαγιά στη θέση των λουλουδιων, τα παρατημενα στην τύχη τους βυζαντινά ξωκκλησια, τα κακόγουστα σηματοδοτημενα με κόκκινη μπογιά μονοπάτια και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα της μίζας, του ωχαδερφισμου και της υποκουλτούρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook