Τέρμα το καθημερινό, απογευματινό ραντεβού με Τσιόδρα – Χαρδαλιά: Αλλάζει η ενημέρωση για τον κορονοϊό

τέρμα-το-καθημερινό-απογευματινό-ραν-1038583

Αλλάζει η καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και το κλασικό απογευματινό μας ραντεβού με τον λοιμωξιολόγο, καθώς η ενημέρωση πλέον για την πανδημία θα ακολουθήσει και την πορεία άρσης των αυστηρών μέτρων. Η υποχώρηση της επιδημίας σημαίνει και αλλαγές στην ενημέρωση που κάνουν κάθε απόγευμα Τσιόδρας και Χαρδαλιάς.

Ετσι η καθημερινή ενημέρωση σταματάει και θα γίνεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, όποτε φυσικά κρίνεται απαραίτητο λόγω έκτακτων καταστάσεων και τις άλλες φορές θα γίνεται γραπτώς.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα και θα τεθούν σε ισχύ από την Δευτέρα κααθώς θα έχει περάσει και μια εβδομάδα από την πρώτη άρση των αυστηρών μέτρων, ενώ θα έχει ξεκινήσει και η δεύτερη φάση της άρσης των περιορισεων, όποτε είναι αναγκαίο, θα υπάρχει γραπτή ενημέρωση περίπου την ίδια ώρα.

Σήμερα πάντως η ενημέρωση θα γίνει κανονικά ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος θα εξηγήσει τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία και των υπόλοιπων εμπορικών καταστημάτων από την ερχόμενη Δευτέρα.

thetoc.gr

One thought on “Τέρμα το καθημερινό, απογευματινό ραντεβού με Τσιόδρα – Χαρδαλιά: Αλλάζει η ενημέρωση για τον κορονοϊό

  1. κι εμενα το λαλακα ποιος θα με τρομοκρατει τα απογευματα??

    θελω τους νεκροπομπους μου!!

    τη μαυριλα μου
    να μου λενε νουμερα και ποσοστα πεθαμενων!! φτιαχνομαι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook