Τεράστιοι Βαρουχάκης και Γεράσιμος! Έτρεξαν Καστέλι-Χανιά και τίμησαν την ημέρα ατόμων ΑμεΑ | Photos

τεράστιοι-βαρουχάκης-και-γεράσιμος-έ-1330674

Ο υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης απέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής του και ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας με αναπηρία, μαζί με τον Γεράσιμο Στυλιανακάκη έστειλαν το μήνυμά τους!

Ο Κώστας Βαρουχάκης, με την δράση ευαισθητοποίησης ”Τρ-Έχω Ελπίδα”, έχοντας συνοδοιπόρο τον Γεράσιμο Στυλιανακάκη έτρεξαν την διαδρομή από το ειδικό σχολείο Κουτουφιανών Γραμβούσας μέχρι τα Χανιά, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία τα οποία μετά την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους αναγκάζονται να επιστρέψουν σε στενό οικογενειακό τους περιβάλλον χωρίς καμία περαιτέρω παροχή βοήθειας.

Ο Κώστας Βαρουχάκης κάλυψε την διαδρομή των 42 χιλιομέτρων έχοντας μαζί του το Γεράσιμο, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες πάνω σε αμαξίδιο στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης σε όλο το κόσμο για τα παιδιά με αναπηρία.

Στο ΚΑΜ στο παλιό λιμάνι τον Κώστα Βαρουχάκη μαζί με τον Γεράσιμο τους περίμενε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Χανίων Στέλιος Μιχαηλάκης που τους παρέδωσε τιμητικές πλακέτες τονίζοντας σε οι προσπάθειες του Κώστα και του Γεράσιμου δίνουν μάθημα ζωής σε όλο το κόσμο. Εκτός από τον αντιδήμαρχο Χανίων στο σημείο τερματισμού παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Κισσάμου Θεόφιλος Χριστουλάκης τονίζοντας ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες αποτελούν ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

Τέλος ο υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης εμφανώς συγκινημένος ανέφερε ότι μαζί με τον Γεράσιμο θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοχής της διαφορετικότητας.

sportcaster.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook