Τεμπέλικο σεξ για τις ημέρες που είσαι πτώμα για να τα δώσεις όλα

τεμπέλικο-σεξ-για-τις-ημέρες-που-είσαι-954814

Η γενική αντίληψη για το σεξ είναι ότι είναι διασκεδαστικό και πολύ ευχάριστο. Τι γίνεται, όμως, τις ημέρες που θέλεις να το κάνεις αλλά γυρίζεις πτώμα από τη δουλειά και νιώθεις κουρασμένη και χοντρή; Για μέρες σαν αυτές το “τεμπέλικο” σεξ είναι μία φανταστική επιλογή.

Οι λόγοι που μπορεί να θέλεις να κάνεις “τεμπέλικο” σεξ είναι πολλοί. Το να είσαι κουρασμένη, να μην έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, να θέλεις κάτι γρήγορο ή να νιώθεις ότι δε θέλεις να τα πετάξεις όλα είναι μερικοί από αυτούς.

Οι ειδικοί λένε πως αν δε θέλεις να το κάνεις αλλά παρόλα αυτά θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου μπορείτε να δείτε καμιά αισθησιακή ταινία και να χαϊδεύεται ο ένας τον άλλον. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας έρθει η όρεξη.

Επίσης το να κάνετε όλα αυτά που κάνατε όταν είσασταν έφηβοι και το σεξ δεν έπαιζε ακόμα, είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα. Αγκαλιές, φιλιά και χάδια μερικές φορές είναι αρκετά για να νιώσετε πιο καλά ακόμα και αν δεν ακολουθήσει σεξ.

Αν από την άλλη θέλεις να παίξει σεξ αλλά παρόλα αυτά βαριέσαι να κουνηθείς τότε η στάση του κουταλιού είναι η ιδανική και πιο κοινή στάση για τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί, να γυρίσεις στο πλάι, να έρθει ο αγαπημένος σου από πίσω και να μην κάνετε τίποτα.

Μία άλλη στάση ιδανική για κουραστικές μέρες είναι αυτή της πατάτας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκαρφαλώσεις πάνω στον αγαπημένο σου που κάθεται χαλαρός στον καναπέ και να αφήσεις τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους.

Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει θέληση. Μην αφήνεις τις μέρες να περνάνε με τη δικαιολογία ότι είσαι κουρασμένη. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στη σχέση σου (όπως έκανες όταν ακόμα ήταν στην αρχή της) και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανταμειφθείς γι’αυτό.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook