Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα – Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

τέλος-στο-μυστήριο-με-το-ταξίδι-της-καρ-1235221

Τέλος στο μυστήριο γύρω από το ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα φαίνεται πως βάζει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου τόσο της άτυχης κοπέλας, όσο και του συζυγοκτόνου.

Το τελευταίο διάστημα, οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν την 20χρονη να έχει ταξιδέψει μαζί με ακόμη ένα άτομο -άνδρα κατά πάσα πιθανότητα- στη Σούδα, όπου φέρεται να επισκέφθηκε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση.

Μάλιστα, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές είχε αναφερθεί σε αυτό το ταξίδι χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει εάν επρόκειτο για την 20χρονη Καρολάιν ή για τον 32χρονο συζυγοκτόνο.

«Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, που αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 12 Απριλίου» ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν προκύπτει αλλά διαψεύδεται κιόλας από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς αυτές τις ημερομηνίες το στίγμα των δύο κινητών του ζευγαριού έχει εντοπιστεί στην Αττική.

Επιπλέον, αυτό το σενάριο διαψεύδουν τόσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού για το οποίο γίνεται λόγος, όσο και ο μεσίτης που το διαχειρίζεται.

«Δεν ήρθε ποτέ εδώ»

Την είδηση είχε διαψεύσει προ ημερών, μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία αποκάλυψε πως η άτυχη Κάρολαιν δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο σπίτι φωτογραφίες του οποίου έχουν δημοσιευθεί σε μέσα ενημέρωσης.

«Δεν ήρθε εδώ, ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει αυτή η κοπέλα, ούτε ο σύζυγος της. Το έχω ανεβάσει σε site το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε να το δει».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το συγκεκριμένο σπίτι νοικιαζόταν ως το Δεκέμβρη ενώ αυτή τη στιγμή μένει η κόρη της. «Αυτή τη στιγμή μένει η κόρη μου προσωρινά, μέχρι να το πουλήσω, γιατί το έχω βάλει σε μεσιτικά γραφεία για πούλημα.

Η ιδιοκτήτρια είπε επίσης ότι έχει έρθει και η ίδια σε επικοινωνία με τη μεσίτρια της, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού. «Έχω μιλήσει με τη μεσίτρια μου, ούτε η κοπέλα που έχει το μεσιτικό γραφείο μίλησε μαζί της».

 

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook