Τέλος στην κόντρα Μαλέσκου – Ουγγαρέζου; – «Φιλάκια κι από μένα…»

τέλος-στην-κόντρα-μαλέσκου-ουγγαρέζ-1454041

Στα “μαχαίρια” βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για το θέμα από δημοσιογράφους και με την απάντησή του θέλησε να βάλει τέλος στην μεταξύ τους κόντρα.

“Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον, κάνοντας ειδική αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

“Έχω συμβόλαιο με το Mega. Αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί κάνω τον σταυρό μου κι ευχαριστώ τον Θεό που βρίσκομαι εκεί” τόνισε.

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου είχε στείλει φιλάκια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από τη δική της εκπομπή.

Αφορμή είχε σταθεί ένα ρεπορτάζ σε σχέση με το Survivor και την Μυριέλλα Κουρεντή που είχε μπει στο… “μάτι του κυκλώνα”.

“Αυτό το μάτι του κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση. Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. Κι αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πώς θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός… τι καλά που είμαι εδώ; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την… σόουπιτς με αγάπη”, είπε παρουσιάστρια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε γράψει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα youfly: “…η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο “μάτι του κυκλώνα” για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο «Μάτι του Κυκλώνα» επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook