Τέλος ο Θέμελης από το ΣΥΝΚΑ

τέλος-ο-θέμελης-από-το-συνκα-963500

Παρελθόν για τον πάγκο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αποτελεί ο Αστέριος Θέμελης, καθώς όπως αποδεικνύεται, η ήττα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Χανίων από τον Ηρακλή Νεροκούρου ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να διακόψει την συνεργασία της με το νεαρό τεχνικό.

Ο Θέμελης σε σχετική δημοσίευση εξάλλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιβεβαιώνει αυτή την εξέλιξη, επομένως η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία να βρει τον αντικαταστάτη του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΣΥΝΚΑ για τη άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα, όλους τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα… Και να τους ευχηθώ ολόψυχα να εκπληρωθούν οι στόχοι τους!», γράφει χαρακτηριστικά ο Θέμελης.

Να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός από τα Νεροκούρου προέκυψε απρόσμενα και σε συνδυασμό με την πορεία στο πρωτάθλημα που δεν είναι βάσει των προσδοκιών όταν ξεκίνησε η σεζόν, αυτοί είναι οι λόγοι που αποφασίστηκε να υπάρξει αυτή η εξέλιξη με τον προπονητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook