Τέλος χρόνου για το κτηματολόγιο στην Π.Ε. Χανίων: Αλαλούμ με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για να αποφύγουν το πρόστιμο

τέλος-χρόνου-για-το-κτηματολόγιο-στην-1544348

Λήγει σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων κτηματογράφησης στην Π.Ε. Χανίων, με τους φορείς να επισημαίνουν πως είναι επιτακτική η ανάγκη να δοθεί παράταση, καθώς μόλις το 23% των ακινήτων έχει κτηματογραφηθεί.

Σημειώνεται ωστόσο ότι για όσα ραντεβού κλειστούν σήμερα για μεταγενέστερη ημερομηνία, η υποβολή δηλώσεων θα θεωρηθεί εμπρόθεσμη. Όσοι πολίτες χρησιμοποίησαν την ηλεκτρονική εφαρμογή του αναδόχου ktimachania, το πρωί της Τρίτης, μπορούσαν να κλείσουν τα ραντεβού τους για ημερομηνίες μέχρι και στα μέσα Δεκεμβρίου, ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να συγκεντρώσουν όλα τα δικαιολογητικά.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, καθώς η επίσημη ενημέρωση λέει ότι το σύστημα θα κλείσει σήμερα και θα εξυπηρετούνται μόνο όσοι έχουν κλείσει ραντεβού, μόνο με φυσική παρουσία και μόνο στα γραφεία κτηματογράφησης.

zarpanews.gr

One thought on “Τέλος χρόνου για το κτηματολόγιο στην Π.Ε. Χανίων: Αλαλούμ με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για να αποφύγουν το πρόστιμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook