Τέλος από το Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας – Στο Twitter «άναψαν» πυροτεχνήματα για την αποχώρησή του

τέλος-από-το-survivor-ο-σπύρος-μαρτίκας-στο-twitte-1699354

Μια ακόμη απώλεια έμελλε να μετρήσει η μπλε ομάδα του Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης (25/5), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με ηθικό νικητών και σούπερ ανανεωμένοι ύστερα από το ταξίδι τους στο Big Apple (Νέα Υόρκη) επέστρεψαν για το συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι.

Οι Διάσημοι πήραν τη νίκη και ετοίμασαν τα μπογαλάκια τους για τις ΗΠΑ με μία απώλεια, αυτή του Τάκη, καθώς έχει τιμωρηθεί με στέρηση δύο επάθλων. Στη θέση του έπειτα από κλήρωση μπήκε η Σταυρούλα που της χαμογέλασε η τύχη για το μαγευτικό ταξίδι.

Αφού περιέγραψαν γλαφυρά τις περιπέτειές τους στις ΗΠΑ το κέντρο βάρος της συζήτησης μεταπήδησε στους ηττημένους Μπλε και το πώς πέρασαν τον χρόνο τους όσο οι υπόλοιποι αλώνιζαν στην Times Square.

Στο τέλος ο Γιώργος Λιανός συνομίλησε με τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στον τάκο αυτή τη φορά ήταν τέσσερα μέλη της μπλε ομάδας.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Ηλία Μπόγδανο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ένας εξ’ αυτών θα έπρεπε να αποχαιρετήσει άμεσα τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει με το επόμενο, σχεδόν, αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο πίσω στην Ελλάδα.

«Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δώσει αμέσως τον λόγο στον φαρμακοποιό και παίκτη της μπλε ομάδας. «Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι» ομολόγησε χαμογελώντας κατά την αποχώρηση του και πριν τόνισε πως «Θέλω να δω τον Ηλία νικητή γιατί του αξίζει».

Με τον συμπαίκτη του συγκινημένος από τα λόγια του «Ελ προφεσόρ» να δηλώνει «Περήφανος που τον γνώρισα».

Στο Twitter το γλέντησαν με… πυροτεχνήματα

 

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook